23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Ejendomsforeningen Danmark og Niras
Ejendomsforeningen Danmark

Morten Østrup Møller, M.Sc. Law, er ansat som ny juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmark.

Morten Østrup Møller har været i ejendomsbranchen siden 1995, hvor han siden 2007 har været juridisk direktør i Deas A/S.

- Morten har med sine erfaringer fra mere end 20 år i centrale juridiske stillinger i ejendomsbranchen alle forudsætninger for at indtræde i stillingen som juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmarks sekretariat. Jeg er personligt meget glad for, at Morten har fundet stillingen interessant, og han kan se den som platform for sin egen faglige og personlige udvikling, siger John R. Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Morten Østrup Møllers karriere omfatter tidligere ansættelser i Sven Westergaards Ejendomsadministration, Højgaard Ejendomme A/S og Forsvarets Boligforvaltning. I perioden fra 1995 til 2003 var Morten Østrup Møller ansat i ASC, der i perioden fusionerede med det, der i dag er Deas A/S. Han har i en årrække været formand for Ejendomsforeningen Danmarks Foreningsudvalg for boliger, han er udpeget af Ejendomsforeningen Danmark som lægdommer i bolig- og erhvervslejeforhold, og han er medlem af et af huslejenævnene i Københavns Kommune.

Morten Østrup Møller tiltræder stillingen 1. marts 2017.

Niras

Anita Sarah Olsen, 45 år, er ansat som teamchef hos Niras. Hun kommer fra et job som områdechef i Balslev Rådgivende Ingeniører, hvor hun havde ansvar for Midt- og Nordjylland, og har tidligere haft en stilling som divisionschef hos MOE med ansvar for Syddanmark.

Hos Niras vil Anita Sarah Olsen indgå i forretningsledelsen for Byggeri & Bygherrerådgivning, Vest med ansvar for bl.a. at udvikle medarbejdere og faglige kompetencer.

Den nye teamchef har mere end 15 års erfaring med at lede vidensmedarbejdere med fokus på organisations- og forretningsudvikling samt salgs- og netværksarbejde - og 20 års erfaring som rådgiver i byggebranchen.

Anita Sarah Olsen dimitterede fra Aalborg Universitet i 1996 som civilingeniør inden for Byggeri og Anlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156