23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Orbicon, Caverion og Region Midtjylland
Orbicon

Henrik Klinge, civilingeniør og chef for en nyoprettet afdeling for bygherrerådgivning i Orbicon, fylder 60 år søndag den 4. december.

Henrik Klinge er netværker af den gamle skole. Han kender stort set alle inden for byggebranchen og har en stor kontaktflade til det danske erhvervsliv i det hele taget. Han har været markedsdirektør i Niras, direktør for byggeri i Alectia, administrerende direktør i Kuben, og direktør i Kampsax i England. Henrik har i sin karriere stået for en lang række prestigefyldte byggerier, blandt andre Nykredit og Novos hovedkontorer, DOKK1 i Århus og Trommen i Hørsholm. Han har været fagdommer i en række arkitektkonkurrencer og er meget aktiv i brancheforeningen FRI, hvor han bl. a. sidder i Byggeriudvalget og Rets- og Responsumudvalget.

Caverion

Hanne Bruun Rendsborg, 56 år, er ansat som distriktschef hos teknikentreprenøren Caverion. Hun kommer senest fra en stilling som serviceleder hos TDC og skal hos Caverion lede serviceforretningen på Sjælland med base i Ringsted. Hanne Bruun Rendsborg er oprindeligt uddannet indkøber og har været i TDC i 38 år. Hun har ikke et indgående kendskab til den branche, hun nu er trådt ind i, men hun har ledet teknikere i flere år og har arbejdet med indkøb, salg, administration og teknisk installation og service. Hun går målrettet efter at kapre erhvervskunder på hele Sjælland.

Region Midtjylland

Henrik Lodberg, 54 år, er ansat som kontorchef og leder af det nye kontor ’Vækst og uddannelse’ I Region Midtjylland. Her skal han sammen med 21 medarbejdere arbejde med de regionale vækstmotorer: virksomhedsudvikling, iværksætteri, viden og uddannelse samt digitalisering.

Henrik Lodberg har tidligere været ansat i Erhvervsstyrelsen, men har de seneste år haft sit eget konsulentfirma, og er ad den vej allerede involveret i arbejdet med at skabe gode rammer for, og viden om, den regionale udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266