23948sdkhjf

BMS nu også i højden i stormende kuling

BMS har sammen med Palfinger udviklet og idriftsat en lift, der kan hænge i 103 meters højde i stormende kuling
Europas største udbyder af store lastbillifte, danske BMS A/S, har sammen med Palfinger Platforms videreudviklet sine i forvejen robuste lastbillifte. Nu kan BMS’ lifte operere i vindstyrke 9, "stormende kuling", og dermed i langt kraftigere blæst end tidligere.

"Super meningsfyldt" lyder det fra bl.a. Ericsson, der endeligt kan få serviceret mobilantennerne i næsten alt slags vejr.

Blæsten kan være en kostbar modspiller, når eks. fjeldsider skal sikres, vindmøller og mobilantenner serviceres og repareres, nogen gange op til 103 meter over gadeniveau. Hidtil har de kendte kran- og liftløsninger generelt højest kunnet godkendes til brug i vindhastigheder op til 12 meter pr. sekund - svarende til vindstyrke 6, "hård vind".

20,8 meter pr. sekund

Den nye liftversion er klassificeret og godkendt til at operere helt op til stormende kuling, hvor tagstenene løsner sig og grene knækker. Den giver BMS A/S en betragtelig forøget fleksibilitet til gavn for kunderne, der har store summer på spil, når eksempelvis teleoperatørernes netværk bryder ned, og der er brug for akut reparation eller fejlretning.

BMS’ divisionsdirektør for lastbillifte Ib Steffensen forklarer:

- I en verden, der forventer mere og mere effektivitet, har vejret stadig en væsentlig indvirkning på materiellet. Jo mindre vejret kan påvirke vores robuste lastbilliftes evne og mulighed for at arbejde, jo mere tilfredshed oplever vores kunder. Mindre spildtid er sparede penge for vores kunder, og samtidigt et vigtigt konkurrenceparameter for BMS A/S. Vi er glade for, at Palfingers har lyttet til vores ønsker og erfaringer, og vi er yderst tilfredse med resultatet.

Spildt arbejdsløn

Hos Ericsson, der servicerer eksempelvis master, skorstene, siloer, og hvor operatørernes mobilantenner over hele Europa ellers kan monteres højt i landskabet, er der derfor stor tilfredshed med samarbejdspartneren BMS’ opgraderede lifttilbud:

- Den øgede robusthed, som BMS nu kan tilbyde, er superrelevant og - meningsfuld for Ericsson uanset, hvor vi opererer i Europa. Det er bestemt ikke gratis, når lifte og kraner, som vi lejer på timebasis, må stå stille på grund af vejret. Det koster nemlig også mange timers spildt arbejdsløn til håndværkere i et ret stort set up, der ikke kan komme i gang. Med denne forbedrede liftservice forventer vi fremover i færre situationer at måtte opstille kostbare nødløsninger for at vores egne mobilkunder mærker så lidt så muligt til vores nødvendige vedligeholds- og fejlretningsarbejde, forklarer Tonny Laustsen, implementation manager, Ericsson, Field Service Operation Center, Danmark.

Ericsson samarbejder med BMS i mange lande.

Sigh

Læs også: " Overalt i Europa inden for 24 timer ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109