23948sdkhjf

Raunstrup vinder montage på nyt supersygehus

Entreprenørvirksomheden har indgået samarbejde med producent af forflytningssystemer
Producenten af forflytningssystemer til pleje- og hospitalssektoren, Ergolet, vandt sidste år et større EU-udbud i Region Midtjylland på levering af loftlifte og skinnesystemer til flytning af patienter.

Den fire-årige aftale indebærer blandt andet, at Ergolet skal levere systemerne til byggeriet af supersygehuset DNU Skejby ved Aarhus.

Til at opsætte systemerne har Ergolet valgt entreprenørvirksomheden Raun-strup fra Aarhus, og samarbejdet har allerede stået sin prøve, hvor opsætningen af systemer i 190 rum på sektionen N4 er udført.

I næste måned igangsætter Ergolet og Raunstrup så færdiggørelsen af 200 rum i sektionen S2.

- Vi har arbejdet med en lang række sager på DNU siden 2009, og vi kender derfor forholdene og kravene rigtig godt. At Ergolet vælger os til at stå for montage ser vi som en anerkendelse af vores innovative og strukturerede måde at gribe opgaverne an på, siger Raunstrups adm. direktør Søren Kristensen i en pressemeddelelse.

Specifikke krav

For Ergolet, der har hovedsæde i Korsør og er en del af den franske Winncare Group, har det været vigtigt at vælge en entreprenør med erfaring fra tidligere opsætninger på hospitaler, fordi det kræver noget specielt for montørerne at indordne sig forholdene på superhusene med hensyn til tidsplaner og arbejdsmiljø.

- Vi havde en lang række specifikke krav som blandt andet strategisk beliggenhed, erfaring med hospitalsbyggerier og virksomhedens værdisæt, som vores fremtidige partner skulle matche. Derudover lagde vi vægt på, at det var en partner, der evnede at tænke nyt og anderledes. Vores valg faldt ret naturligt på Raunstrup, hvis positive udvikling vi har fulgt de seneste år, siger Ergolets salgs- og marketingchef, Kent Hvidtfeldt.

Han håber, at samarbejdet mellem Ergolet og Raunstrup kan holde på længere sigt, da Ergolet har planer om at kunne levere endnu mere i totalløsninger og leverancer.

Han peger på, at dette kunne være i konsortiedannelse, omkring flere udbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11