23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras
Niras

Tom Heron tiltrådte 1. november som direktør i det rådgivende ingeniørfirma Niras.

Efter godt fire år som teknik- og miljødirektør i Horsens Kommune er Tom Heron vendt tilbage til Niras, hvor han er blevet direktør med ansvar for faglig og markedsmæssig udvikling både nationalt og internationalt inden for vand, energi, miljø, klima og informatik.

Tom Heron er 48 år og cand.scient. i geologi (Aarhus Universitet, 1992). Efter sin eksamen blev han ansat i ingeniørfirmaet Niras som miljømedarbejder og blev kort efter projektleder.

I 1999 blev han afdelingsleder for miljø og vandforsyning i Midt- og Sydjylland samt Fyn, og i 2007 blev han divisionsdirektør for virksomhedens aktiviteter på områderne klima, energi og miljø.

49-årige Tom Heron har kørt motorcykel-baneløb på eliteniveau, blandt andet deltaget i DM. I dag nøjes han med træningsløb på motorcyklen. I arbejdstiden er det alvor, og her bruger han erfaringerne fra motorcykelbanen:

- Når du har øvet teknikken, har det rigtige udstyr og ved, at du kan, så handler det bare om at kontrollere sin angst og bevare roen i alle situationer. Så går det sikkert. Det er det samme i forretning. Det drejer sig om at definere sine mål i tæt dialog med kunderne, sætte det rigtige hold med kunderne ombord. Derfra drejer det sig om utrætteligt at følge planen og bevare roen og troen uanset, at der vil være bump på vejen, siger Niras’ nye direktør i Aarhus, Tom Heron.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159