23948sdkhjf

Gefion fortsætter udvikling af boliger centralt i København

Ejendomsudvikleren vil omdanne kontorejendom til 50 lejligheder ved Nørreport Station i København
Ejendomsudvikleren Gefion Group vil nu udvikle 50 attraktive lejligheder i en nyerhvervet ejendom på Nørre Farimagsgade 43-49 i København.

Ejendommen, der ligger tæt på Nørreport Station, har hidtil været kontor for fagforeningen Business Danmark, som Gefion Group har købt ejendomme af. Det samlede projekt til 250 mio. kroner omfatter 6.000 etagemeter.

- Det er en meget spændende ejendom, som vi er glade for at få i porteføljen. Den har et stort udviklingspotentiale, som vi er i gang med at se på. Vi skal bruge nogle måneder på at optimere udnyttelsen af pladsen og planlægge hele processen. Byggeriet kommer derfor nok i gang i foråret 2017, siger udviklingsdirektør Henrik Nissen fra Gefion Group i en pressemeddelelse.

Attraktivt område

Gefion Group har tidligere udviklet flere ejendomme i området - i Lundsgade og på Nørre Voldgade. Men Henrik Nissen betegner den nye ejendom som en tand mere attraktiv.

- Tæt på Nørreport Station, Søerne og Torvehallerne og med Ørstedsparken lige over for, så der er lys og luft tillige med ro og fred, selv om den er tæt på alt det sjove, udtaler han.

Gefion Group har sit fokus på udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn og arbejder i øjeblikket med projekter inden for renovering og nybyggeri med en samlet projektværdi på to mia. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156