23948sdkhjf

Fem nye partnere hos kendt tegnestue

Erfarne arkitekter styrker Henning Larsen Architects og skal fremover i endnu højere grad koble design med viden, blandt andet om det bæredygtige byggeri
Henning Larsen Architects har de senere år fået tilkæmpet sig en rolle som kulturens og undervisningsbyggeriernes arkitekter, tilsat erhvervsbyggeri og boliger.

I takt med virksomhedens øgede aktiviteter og indsats på nye fagområder udvider Henning Larsen Architects partnerkredsen med fem nye partnere. De nye partnere er arkitekterne Sarah Müllertz Gudiksen, Kasper Kyndesen, Nina La Cour Sell, Michael Sørensen og ingeniør Jakob Strømann-Andersen.

"De nye partnere er fem dygtige, faglige profiler. De har allerede vist, at de kan bidrage til virksomhedens udvikling, både forretningsmæssigt og fagligt. Det bliver også deres opgave fremover. De nye partnere er et vigtigt skridt i vores strategi, og de er med til at bære vores kultur og faglighed ud i projekterne, både i Danmark og internationalt", siger Mette Kynne Frandsen, adm. direktør og partner

Henning Larsen Architects opererer globalt og har kontorer i seks lande. Aktuelt arbejder virksomheden med projekter på fem kontinenter.

Mette Kynne Frandsen, adm. direktør og partner: "Det er vigtigt at koble stærkt design med viden. Vi udvikler konstant vores viden om bæredygtigt byggeri. Vi får den første ingeniør i partnergruppen, fordi den tværfaglige rådgivning er essentiel. De nye partnere er også med til at styrke vores rådgivning omkring indretning og design af arbejdspladser og læringsrum."

Erfarne nye partnere hos HLA
Sarah Müllertz Gudiksen blev ansat i 2014 til at lede og udvikle Henning Larsen Architects arbejde med indretning og design. Hun er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole og har med sin egen virksomhed arbejdet med indretning og design i mere end 10 år.

Kasper Kyndesen har været ansat siden 2010 og er også uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole. Han har ledet Henning Larsen Architects’ kontor i Norge og er markedschef for Norge.

Nina La Cour Sell har været ansat siden 2005. Hun er ligeledes uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole og har en Master i Leadership and Innovation in Complex Systems fra CBS. Hun har arbejdet med designkoncepter til flere kendte uddannelsesbyggerier.

Jakob Strømann-Andersen er civilingeniør og ph.d. Han har været ansat siden 2008, hvor han blev ansat som erhvers-ph.d. med et projekt i bæredygtig byudvikling. Han leder afdelingen for Sustainability Engineering hos Henning Larsen Architects.

Michael Sørensen har været ansat siden 2006. Han er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og har været designansvarlig for flere store og komplekse uddannelsesbyggerier i Nordamerika, blandt andet Carl H. Lindner College of Business i Cincinnati, USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125