23948sdkhjf

Sjællandsk entreprenør får ny direktør

Direktør Alex Christensen træder tilbage på grund af sygdom og erstattes af Lars Klitmøller Christensen i entreprenørvirksomheden Zacho-Lind A/S
Lars Klitmøller Christensen er formelt trådt ind i entreprenørvirksomheden Zacho-Linds direktion, hvor han fremover udgør ledelsen sammen med direktør Poul Lauritzen, der har været en del af direktionen siden 1997.

Lars Klitmøller Christensen overtager efter Alex Christensen, der på grund af sygdom har måttet træde tilbage og ikke længere deltager i ledelsen af Zacho-Lind.

"Det er med stor beklagelse, at vi siger farvel til Alex i direktionen, da han har bibragt stor erfaring og kendskab til hele bygge- og anlægsområdet. Alex har været en meget engageret og foretagsom leder, som var meget synlig i dagligdagen i Zacho-Lind", siger bestyrelsesformand Klaus Krogh i en pressemeddelelse.

"Til gengæld har vi fået gennemført et generationsskifte, hvor vi fortsat har to fagligt og ledelsesmæssigt dygtige ingeniører i spidsen for firmaet, som stadig har mangeårig erfaring inden for branchen at trække på", fortsætter bestyrelsesformanden.

Lars Klitmøller Christensen har været konstitueret direktør i en periode, efter at Alex Christensen blev ramt af sygdom.

Nok at se til

Han er uddannet bygningsingeniør fra DTU, har siden 2006 arbejdet med projektledelse inden for bygge- og anlægsbranchen og har især ekspertise inden for betonanlæg, broer og vejarbejder.

Og der er nok at se til, for den nye direktør.

Zacho-Lind, der har hovedsæde i Ishøj ved København, udfører en bred vifte af anlægsprojekter på Sjælland og øerne og kan på en række opgaver udføre det hele med egne medarbejdere.

Ud over egne anlægsafdelinger beskæftiger virksomheden nemlig egne brolæggere, anlægsgartnere og rørsmede, fortæller Poul Lauritzen og peger på fleksibilitet som en anden af virksomhedens styrker.

"Vores medarbejdere har erfaring inden for mange af de typiske anlægsområder, og vi kan hurtigt flytte organisationen og tilpasse os det aktuelle marked", siger han.

Zacho-Lind har i dag cirka 200 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142