23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Microshade, Deas og Bech Bruun
Microshade

Laurits Bach Sørensen, adm. direktør i Micro-Shade A/S, fylder 40 år på søndag 30. oktober.

Til manges overraskelse tog Laurits Bach Sørensen i 2013 springet til MicroShade, en lille dansk teknologi start-up fra et topjob i it-branchen. Men i en alder af 36 år havde han allerede prøvet en del og haft en flot karriere i HP og Aastra Telecom Danmark.

Opgaven i MicroShade er at udbrede en unik dansk grøn teknologi til solafskærmning. Laurits Bach Sørensen er i gang med at disrupte en konservativ byggebranche ved at sælge den forretningsmæssige værdi, som teknologien bibringer, udenom byggebranchen direkte til de store ejendomsinvestorer.

Modellen har skabt så stor interesse, at det lille 15-mands selskab har opnået globale samarbejdsaftaler med verdens største glasproducenter og markedsværdien er 10-doblet, siden han kom til.

Ved siden af jobbet er han rådgiver og coach for en række ventureselskaber og bestyrelsesmedlem i IPvision og API Maintanance Systems.

Han blev i 2005 cand.merc. fra CBS.

Deas

Thomas Foxby-Jacobsen er den 1. oktober tiltrådt som ny afdelingschef for bygherrerådgivning i ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Han får det overordnede ansvar for Deas’ aktiviteter inden for bygherrerådgivning. Afdelingen rådgiver kunderne i at optimere ejendommens værdi - både ved opførelse af bolig- og erhvervsejendomme og udvikling af eksisterende ejendomme.

Thomas Foxby-Jacobsen er 46 år og kommer fra en stilling i Københavns Lufthavne som afdelingschef og har en lang erfaring med blandt andet med projektudvikling.

Bech Bruun

Steen Puch Holm-Larsen, skal frem over stå for afdelingen Fast Ejendom hos advokatfirmaet Bech-Bruun i København, skriver Estate Media.

Steen Puch Holm-Larsen har omfattende erfaring og ekspertise inden for transaktionsbaseret fast ejendom og ejendomsfinansiering og har i de seneste år været involveret i flere af de største transaktioner på det danske marked.

Han kom tilbage som partner i Bech-Bruun i august 2014 efter at have været partner i advokatfirmaet Rønne & Lundgren i en fire-årig periode og tre år i et privat investeringsfirma. I perioden 1998-2006 var han advokat i Bech-Bruun.

Steen Puch Holm-Larsen efterfølger Torben Schøn der forlod Bech-Bruun, for i stedet at starte for sig selv som ejendomsinvestor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.284