23948sdkhjf

Landinspektør øger fokus på by- og ejendomsudviklere

Geopartner åbner kontor på Frederiksberg og vil blandt andet fokusere på bæredygtig by- og lokalplanlægning
På et nyt centralt beliggende kontor på Frederiksberg vil Geopartner Landinspektører nu skabe et kreativt rådgivermiljø med fokus på rådgivning til by- og ejendomsudviklere.

Det nye team vil få specialiseret viden inden for blandt andet projekt- og ejendomsudvikling, ejendomsjuridisk rådgivning og bæredygtig by- og lokalplanlægning.

"Vi vil være den rådgiver, der har de bedste løsninger til de udfordringer en moderne storby står over for. Frederiksberg er den ideelle placering lige i hjertet af den byudvikling hovedstadsområdet gennemgår. Vi er glade for at kunne tilbyde et inspirerende og kreativt rådgivningsmiljø, hvorfra vi sammen med kunderne vil arbejde for at sikre en værdiskabende proces gennem hele projekter fra start til slut", siger Henrik Ibsen, der er adm. direktør i Geopartner, i en pressemeddelelse.

Rådgiverkontoret på Frederiksberg vil i dagligdagen trække på den faglige bredde fra Geopartners øvrige kontorer landet over, og primært de to nærliggende kontorer i Lyngby og på Rentemestervej i København NV.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109