23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra El:Con, Deas og DTU
El:Con

Serviceleder Claus Laursen kan fejre sit 25 års jubilæum hos EL:CON i Grenaa.

Claus Laursen er oprindeligt uddannet industrielektriker, og var også en overgang ansat hos teknikentreprenøren Kemp & Lauritzen som akkordelektriker. Ret hurtigt gik det dog op for ham, at det var sikring, der skulle danne rammen for hans fremtid.

De seneste år som serviceleder har betydet, at Claus nu også sidder bag skrivebordet. Her passer arbejdsopgaverne fint i tråd med hans kompetencer.

Deas

Thomas Foxby-Jacobsen er ansat som ny afdelingschef i ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Københavns Lufthavne, hvor han blandt andet har arbejdet med projektudvikling.

Thomas Foxby-Jacobsen får i sin nye stilling ansvaret for aktiviteterne inden for bygherrerådgivning og skal rådgive kunder i at optimere ejendommens værdi - både ved opførelse af bolig- og erhvervsejendomme og udvikling af eksisterende ejendomme.

DTU

Malte Hou, som er nyuddannet bygningsingeniør med speciale i konstruktioner fra Danmarks Tekniske Universitet, er ansat hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras.

I sit speciale undersøgte den 25-årige nybagte civilingeniør et nyt design til at samle armeringen mellem to præfabrikerede betonvægge, der gør det nemmere at montere væggene på en byggeplads.

Hos Niras ser Malte Hou frem til at afprøve sin teori fra studiet i praksis i firmaets konstruktionsafdeling.

Indledningsvis står timerne på renoveringsprojekter, hvor han skal dimensionere bjælker og vægge i forskellige materialer og tænke smarte løsninger, når der skal indføres noget nyt i et eksisterende byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109