23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra CEJ Ejendomsadministration, Capman og Cowi
CEJ Ejendomsadministration

Adm. direktør i det børsnoterede ejendomsselskab Jeudan, Per W. Hallgren, bliver ny bestyrelsesformand for CEJ Ejendomsadministration, skriver Estate Media.

Per W. Hallgren skal stå i spidsen for at implementere CEJ’s vækststrategi, der skal konsolidere og udvikle CEJ’s position som Danmarks 3. største selskab i markedet for ejendomsadministration. Selskabet har oplevet fremgang de seneste år i alle kundesegmenter. Særligt er antallet af professionelle investorer vokset i CEJ’s kundeportefølje.

Per W. Hallgren afløser advokat Judy Jakobsen, der blev formand i december 2015 for CEJ’s Fond, der er eneaktionær i CEJ. Hun har derfor ønsket at fratræde som formand i datterselskaberne, men forblive som bestyrelsesmedlem.

Capman

Peter Gill bliver ny investeringsdirektør i ejendomsinvesteringsselskabet Capman. Han kommer til at arbejde ud fra Capmans kontor i København og skal være med til at styrke Capmans kapacitet i forbindelse med gennemførelsen af nye ejendomstransaktioner, skriver Estate Media.

Peter Gill har 12 års erfaring i arbejdet med fast ejendom, herunder særligt med rådgivning i forbindelse med køb og salg.

Han kommer til CapMan fra revisionsselskabet PwC, hvor han blev hentet til af partner Per Andersen, da han forlod Aareal Bank for at bygge en rådgivende enhed indenfor ejendomstransaktioner op hos PwC, skriver Estate Media.

Peter Gill har lige siden arbejdet som director i ejendomsafdelingen. Han har desuden tidligere arbejdet for Nybolig Erhverv København, hvor han havde ansvar for de såkaldte cross-border handler og internationale investeringsrelationer.

Cowi

Jacob Egede Andersen, der er markedsdirektør for Bridges International i den rådgivende ingeniørvirksomhed, Cowi, fylder 50 år i dag.

Han har arbejdet hos Cowi i 21 år, hvor han startede som specialist i strukturel dynamik.

Siden har Jacob Egede Andersen løst projekter i blandt andet Norge og Hong Kong.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156