23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Saint Gobain, Unicon og Kompan
Saint Gobain

Den franske byggegigant Saint-Gobains globale adm.

direktør Pierre-André de Chalendar er tildelt "David Gottfried Global Green Building Award" af World Green Building Council.

Prisen blev uddelt under den årlige WGBC kongres i Stockholm, og blev givet til Pierre-André de Chalendar for hans personlige arbejde for det globale bæredygtige byggeri, og især for hans innovative og unikke tilgang til en business-ledet strategi for byggeriet.

"David Gottfried Global Green Building Award" blev lanceret i 2011, og er opkaldt efter grundlæggeren af World Green Building Council. Prisen gives til personer, hvis bidrag til den globale indsats for bæredygtigt byggeri har vist sig at være unik, innovativ og dynamisk.

Saint-Gobain ejer i Danmark blandt andet Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, som er virksomheden bag Brdr. Dahl, Optimera og Øland

Unicon

Jesper Bechmann er pr. 24. oktober 2016 ansat som ny produktionssupervisor hos Unicon i Region Vest.

37-årige Jesper Bechmann vil arbejde ud fra Unicons fabrik i Vejle, men vil løbende være til stede på Unicons øvrige 22 fabrikker i Jylland.

Jesper Bachmann er oprindeligt uddannet elektriker og siden maskinmester.

Han kommer senest fra en stilling som Service Engineer hos Caverion Offshore.

Kompan

Thomas Boding er ansat som finance manager hos Kompan Danmark, som sælger legepladser, sportsbaner, udendørs træningsudstyr og motionsredskaber.

Han er uddannet cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School i 2013 og kommer fra en stilling som audit manager hos revisionsvirksomheden Deloitte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.847