23948sdkhjf

Transportvirksomhed opfører nyt hovedsæde i Roskilde

DSV Transports nye hovedsæde direkte ud til Holbækmotorvejen får plads til 50 ansatte
En 6.514 kvm stor byggegrund i udkanten af Roskilde bliver udgangspunktet for transportvirksomheden DSV Transports kommende hovedsæde.

Ejendoms- og projektudviklerkoncernen AKF har solgt grunden, der ligger klos op ad Holbækmotorvejen til transportvirksomheden, som især har kunder i bygge- og anlægsbranchen.

"Vi overtog erhvervsarealerne her for 10 år siden som led i en større byttehandel. Vi havde forskellige ideer, men besluttede at sælge jorden, fordi vi i dag mest har fokus på boliger og butikker", siger Bo Weibull, der er projektudviklingschef i AKF.

Opførelsen af det nye hovedsæde, der ventes at stå klar omkring årsskiftet, er gået i gang, og det bliver arbejdsplads for cirka 50 funktionærer.

"I DSV Transport havde vi lagt ny strategi og skulle finde vores eget hovedsæde, gerne tæt på Øm, lidt syd for Roskilde, hvor vi bor i øjeblikket. Jeg afsøgte markedet for lejede bygninger i området, men ingen havde så god beliggenhed som Gl. Marbjergvej - tæt på to afkørsler til motorvejen. Med den lave rente besluttede vi at bygge selv, og via ejendommen får DSV Transport samtidig en meget flot eksponering ud mod Holbækmotorvejen", siger DSV Transports adm. direktør, Lars Saltoft Kristoffersen, i en pressemedddelelse.

Leverandør til byggeriet

DSV Transport udspringer af den børsnoterede transport- og logistikkoncern, DSV, som solgte DSV Transport i 2004.

DSV Transport betjener især bygge- og anlægsbranchen heriblandt ikke mindst asfalt- og betonindustrien. Via samarbejde med en række vognmænd har DSV Transport dagligt 350-400 lastbiler ude på landevejene. Bilerne leverer eksempelvis grus og byggematerialer til byggepladserne og kører væk med jord og byggeaffald.

Del af ny tendens

At DSV Transport selv bliver ejer af bygningen, er i tråd med en ny tendens ifølge erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart, der har bistået med salget af grunden.

"Som mæglere har vi gennem en del år set, at mange virksomheder helst ville bo til leje i deres bygninger, og vi har medvirket til en del sale and lease back-handler.

Med det meget lave renteniveau ser vi i stigende grad, at mange gerne vil eje selv, og samtidig vælger en del virksomheder også at bygge nyt, fordi de så får en moderne, miljøvenlig og skræddersyet bygning med lave omkostninger til energi og vedligehold", siger adm. direktør og partner Stig Lintrup fra Lintrup & Norgart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125