23948sdkhjf

DAGENS LEDER: Bankerne vælger udkantsdanmark fra

Det mener Licitationen - Byggeriets Dagblad
De mindre virksomheder i udkantsdanmark får sværere og sværere ved at skaffe finansiering til udvikling af virksomheden. Bankerne og realkreditinstitutterne vender både det døve øre og det blinde øje til, når virksomhederne kommer for at få finansieret en god idé.

Mange af de små og mellemstore virksomheder i udkantsdanmark er veldrevne og økonomisk solide. Men som alle andre virksomheder, som er klar til udvikling og ekspansion, så skal der naturligvis yderligere finansiering til. Og det vil bankerne og realkreditinstitutterne altså ikke være med til.

Det er helt uanstændigt, når man betænker, at samfundet flere gange har holdt hånden under bankerne med utallige bankpakker. Og det er samtidig et udtryk for, at bankerne stadig ikke helt formår at drive forretning med de små og mellemstore virksomheder, som på mange måde er rygraden i den danske samfundsøkonomi.

Det er faktisk kun politikerne, der kan få bankerne og realkreditinstitutterne til at ændre adfærd. Og for samfundets skyld bør politikerne kaste sig ind i kampen så hurtigt som muligt, før nogle af de små og mellemstore virksomheder i udkantsdanmark vælger at dreje nøglen, fordi de ikke kan hente finansiering til at udvikle deres forretningsmuligheder og skabe vækst og arbejdspladser i udkantsdanmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109