23948sdkhjf

NCC nedskriver fejlslagne projekter

Entreprenørkoncernens norske forretning tager et trecifret milliontab.
Ledelsen i NCC’s nye enheder, NCC Building og NCC Infrastructure, har gransket koncernens norske bygge- og anlægsforretning med det resultat, at der gennemføres nedskrivninger for 290 millioner SEK i årets tredje kvartal.

Det oplyser NCC-koncernen i en pressemeddelelse.

Fejlslagen projektstyring er årsag til nedskrivningerne, som hovedsageligt relaterer sig til allerede afleverede projekter. Med implementeringen af en ny organisationsstruktur har NCC tilført yderligere ressourcer til den norske projektstyring.

"Jeg kan konstatere, at vores turnaround i Norge tager længere tid end beregnet, men at vi nu har organisation og processer på plads. Vi har også tilført ressourcer for at forbedre projektstyringen i Norge. Desuden pågår en gennemgang af koncernens omkostninger", siger koncernchef Peter Wågström.

NCC-koncernens driftsresultat for årets tredje kvartal udgør 503 millioner SEK, hvilket er 217 millioner SEK lavere end samme kvartal sidste år. Resultatet er realiseret på basis af en omsætning på 13,6 milliarder SEK. Kvartalet har desuden indbragt nye ordrer for i alt 12.6 milliarder SEK, hvilket er 1,5 milliarder SEK mere end i tredje kvartal i fjor.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141