23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen henter ny topchef hos Lindpro

Peter Kaas Hammer skal fortsætte Kemp & Lauritzens strategi mod at blive en mere tværfaglig organisation
Teknikentreprenøren Kemp & Lauritzen ansætter en ny adm. direktør, efter Allan Jørgensen valgte at forlade virksomheden i juni måned.

Nuværende adm. direktør hos installationsvirksomheden Lindpro, Peter Kaas Hammer tiltræder senest den 1. oktober 2017, og Kemp & Lauritzens direktion kommer herefter til at bestå af CEO Peter Kaas Hammer og CFO Tue Sjøntoft.

Kemp & Lauritzen har en klar strategi frem mod 2020, og den nye direktør Peter Kaas Hammer er den rette til at fortsætte arbejdet sammen med Tue Sjøntoft, fastslår Kemp & Lauritzens bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen.

"Vi har fundet en fremragende kandidat i Peter Kaas Hammer. Han forstår virksomheden, værdierne, og hvor vi skal hen med Kemp & Lauritzen i de kommende år. Virksomheden har et virkeligt godt udgangspunkt for vækst i de kommende år under denne kompetente ledelse", siger han.

Boris Nørgaard Kjeldsen sender en varm tak til CFO Tue Sjøntoft, der har været udpeget som konstitueret CEO under processen med at finde en ny CEO.

Mere kundevendt

Peter Kaas Hammer har hidtil arbejdet som CEO i teknikentreprenøren Lindpro A/S, der er et selskab i MT Højgaard koncernen.

Hans primære ledelsesopgave bliver at fortsætte virksomhedens rejse mod at blive en endnu mere kundevendt og tværfaglig organisation, der samler alle kompetencer i ét samlet servicetilbud.

Peter Kaas Hammer kommer til en koncern, der de seneste år er vokset både ved organisk vækst og ved en række opkøb - særligt betydende var overtagelsen af Glenco i 2011 - og som er absolut markedsleder på det tekniske installationsmarked.

Omsætningen er steget fra 1 mia. kroner i 2007 til 2,5 mia. kroner i 2015, hvor koncernens medarbejderskare er vokset til over 2000.

Spændende mulighed

Hos Lindpro A/S anerkender man Peter Kaas Hammers arbejdsindsats:

"Bestyrelsen ønsker Peter Kaas Hammer tillykke med den nye stilling og takker ham for en stor indsats i Lindpro og MT Højgaard-koncernen generelt", siger bestyrelsesformand Jørgen Nicolajsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Peter har fået en spændende mulighed for at indtræde i en ny stilling uden for MT Højgaard-koncernen, hvor han i en årrække har bestredet en række centrale poster. Bestyrelsen forstår og respekterer den beslutning, men vi er naturligvis kede af, at han har valgt at forlade Lindpro. Peter har spillet en vigtig rolle i lanceringen og implementeringen af Lindpros strategi fra 2014, hvor et stærkt kundefokus og en effektiv drift er drivkraften bag målet om lønsom vækst. Lindpro har i dag en stærk position på markedet, høj faglighed og et sundt fundament for den videre fremdrift".

Som følge af sin nye stilling fratræder Peter Kaas Hammer med det samme som adm. direktør i Lindpro. Bestyrelsen har iværksat en søgeproces efter en ny adm. direktør.

For at sikre kontinuitet i den mellemliggende periode indtræder bestyrelsesformand Jørgen Nicolajsen som konstitueret adm. direktør for Lindpro A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125