23948sdkhjf

Züblin og 3F ønsker tættere samarbejde

Med en netop underskrevet hensigtserklæring vil entreprenørmastodonten og fagforbundet indlede løbende dialogmøder
Entreprenørvirksomheden Züblin og fagforbundet 3F har underskrevet en hensigtserklæring om et tættere samarbejde for et undgå fremtidige konflikter.

Parterne har desuden aftalt at mødes en gang i kvartalet for at drøfte samarbejdet.

Hos Byggegruppen i 3F håber næstformand Palle Bisgaard, at hensigtserklæringen betyder, at Züblin vil udvikle en mere proaktiv rolle i forhold til sine underleverandører, så man undgår forlig og faglige voldgifter.

"Vi håber, at både virksomhed og medarbejdere vil kunne se, hvilke muligheder og rettigheder, der ligger i overenskomstsystemet. Og så håber vi, at også udenlandske medarbejdere vil bruge overenskomsten ligesom deres danske kolleger", siger han.

Tættere samarbejde

Licitationen - Byggeriets dagblad ville gerne have spurgt Züblin om baggrunden for hensigtserklæring og om, hvad den kommer til at ændre i fremtiden, men har alene fået følgende svar i en e-mail.

"Det bekræftes, at Züblin A/S og 3F har lavet en hensigtserklæring om et tættere samarbejde, der indledes med en række dialogmøder. Züblin A/S lægger stor vægt på at overholde dansk lovgivning og gældende overenskomster, hvilket selvfølgelig også gælder for vores underleverandører".

Læs også: " Z-Bau og 3F indgår millionforlig ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14