23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra SKS Kraner, Frovin Vinduer & Døre og Atlas Copco Construction Technique
SKS Kraner

Eno Hausner Andersen, adm. direktør for og indehaver af kranvirksomheden SKS Kraner samt formand for brancheforeningen Kranbranchen under DI, fylder 60 år på mandag.

Eno Hausner Andersen er født i København, men har siden sin barndom boet i Næstved. Han er uddannet smed og siden teknikumingeniør.

I de tidlige år med naturgas i Danmark år arbejdede han blandt andet som tilsynsleder på de stålrørsentrepriser, der blev udført for Naturgas Sjælland i perioden 1983 til 1988. Siden var Eno Hausner Andersen driftschef i ISS Servisystem A/S, hvor han havde ansvaret for en organisation med 500 medarbejdere.

Efter en afstikker som adm. direktør for et af Icopals entreprenørselskaber, blev han i begyndelsen af 1995 adm. direktør i arbejdsgiverorganisationen Danske Vognmænd. Det blev til knap ni år i direktionen på Gammel Torv i København, hvor organisationen gennemgik en større forandring og skiftede navn til Dansk Transport og logistik (DTL), en erhvervspolitisk organisation med arbejdsgiverdelen liggende uden for organisationen.

I 2004 købte Eno Hausner Andersen SKS Kraner A/S i Viby Sj, der blandt andet producerer og servicerer industrikraner.

Eno Hausner Andersen har gennem alle årene været optaget af at yde en indsats for andre og således i mere end 20 år været kirkeværge for Næstelsø Kirke ved Næstved. Han har siden 1988 været broder i Odd Fellow Loge nr. 107 Suså i Næstved. På organisationsplan har Eno Hausner Andersen blandt andet været medlem af Rådet for Større Færdselssikkerhed og Nordisk Lastbil Union.

Privat danner han på femte år par med anæstesisygeplejerske Lise Rasmussen. Parret har fem sammenbragte voksne døtre, der indtil videre har beriget familien med seks børnebørn. Lørdag indgår parret ægteskab i Næstelsø Kirke.

Frovin Vinduer & Døre

Vibeke Karkov, salgskoordinator hos dør- og vinduesproducenten Frovin kan søndag fejre 10-års jubilæum i virksomheden.

De seneste 10 år har hun bidraget til at styre virksomheden godt og sikkert igennem en række større ændringer, der blandt andet tæller inklusionen i Inwido-gruppen og en flytning af produktionen. Selvom mange af arbejdsopgaverne stadig er de samme i dag, som dengang hun startede, har Vibeke Frovin med tiden fået mere ansvar. I dag sidder hun i rollen som salgskoordinater, hvor hun primært står for kunderådgivningen og eksport.

Privat bor Vibeke Karkov nær Mørkøv på Vestsjælland sammen med sine fire børn, hvoraf to af er tvillinger, og sin mand, der alle nyder at være sammen i fritiden. Men der bliver også brugt meget tid på heste, som er en af hendes helt store interesser.

Atlas Copco Construction Technique

Morten Vig Krogsgaard, 43 år, er ansat som distriktschef med ansvar for salget af industrikoncernen Atlas Copcos tranportable program inden for kompressorer, generatorer, lystårne og pumper i Danmark, Færøerne og Grønland.

Morten Vig Krogsgaard har 20 års erfaring med salg til byggebranchen og kommer senest fra en stilling hos entreprenørmaterielvirksomheden Erenfred Pedersen, hvor han de seneste ni år været distrikts- og produktansvarlig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109