23948sdkhjf

DAGENS LEDER: Hold nu gang i anlægssektoren!

Det mener Licitationen - Byggeriets Dagblad
Der er smil på læberne i den danske byggebranche. Aktivitetsniveauet fortsætter med at stige, og branchen har nu for alvor kæmpet sig ud af kriseårene. Det gælder i hvert fald for de håndværks- og entreprenørfirmaer, som har fokus rettet mod byggesektoren.

Kriseårene ramte ikke anlægssektoren så hårdt som byggesektoren. Politikerne holdt fornuftigt nok gang i anlægsinvesteringerne. Men nu er det paradoksalt nok netop anlægssektoren, der må se investeringerne forsvinde og kigge ind i nogle år med vigende aktivitetsniveau.

Det er især aktiviteten på de statslige veje, der drosles ned. Og det er et dårligt politisk valg.

Dansk Byggeris adm. direktør, Lars Storr-Hansen, tøver ikke med at opfordre politikerne til at genoverveje situationen og især forholde sig til at realisere rentable infrastrukturprojekter.

Den holdning deler Licitationen - Byggeriets Dagblad fuldt og helt. Blandt andet fordi et effektivt og produktivt samfund har brug for effektiv infrastruktur.

Samtidig giver det god mening at udnytte anlægsentreprenørernes produktionsapparat og få realiseret rentable infrastrukturprojekter til en fornuftig pris.

I det omfang, politikerne er modtagelige for velmente råd, er det oplagt, at de tager Dansk Byggeris opfordring alvorligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.237