23948sdkhjf

Gråkjær gør klar til mere sjællandsk vækst

Nyt kontor i Valby bliver base for en større offensiv i hovedstadsområdet for den jyske entreprenørvirksomhed Gråkjær
Over de seneste fem år har byggerier på Sjælland udgjort knap en tredjedel af Gråkjær Erhvervs samlede omsætning, og med selskabets nye satsning på boligbyggeri forventes andelen at stige i de kommende år.

Det er årsagen til, at Gråkjær Erhverv 1. november åbner kontor på Køge Landevej i Valby. Johnny Holt, nyudnævnt regionsdirektør, er udpeget til at stå i spidsen for kontor og de mange nye byggesager i området.

"Det er en vildt spændende udvikling, vi er i gang med, og jeg glæder mig meget," siger Johnny Holt, som er hentet i Casa og havde første arbejdsdag den 15. august.

Flere projekter i gang

Foruden igangværende boligbyggerier i København NV og Næstved har Gråkjær netop skrevet kontrakt på en større boligsag i København. Johnny Holt kan dog ikke løfte sløret for yderligere detaljer om dette projekt på nuværende tidspunkt.

Gråkjær har allerede de første lokale projekt- og byggeledere i staben, men udsigten til øget travlhed baner vej for yderligere oprustning i den kommende tid.

"Med de mange nye byggesager på Sjælland får vi brug for flere bygge- og projektledere, og det optimale vil være folk med lokalkendskab," siger Johnny Holt.

Han oplyser, at Gråkjær har en række store boligsager i København i pipeline, og virksomheden er også prækvalificeret til byggeriet af et kontrol- og vedligeholdelsescenter til selskabet Hovedstadens Letbane, der skal drive københavnsområdets kommende letbane.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109