23948sdkhjf

Entreprenør skal bygge Carlsberg-boliger

Arpe & Kjeldsholm indgår totalentrepriseaftale med Carlsberg Byen P/S om opførelsen af bolig- og erhvervskomplekset Krøyer Hus
Nu går byggeriet af bolig- og erhvervskomplekset Krøyer Hus i Carlsberg Byen i gang med byggeentreprenørvirksomheden Arpe & Kjeldsholm A/S som totalentreprenør. Krøyer Hus vil indeholde rækkehuse, lejligheder og 2.250 kvm erhverv og ligger det nordøstlige hjørne af det tidligere bryggeriområde.

Krøyer Hus er tegnet af arkitektfirmaet Entasis og kommer til at indeholde både lejligheder, rækkehuse, erhverv og P-pladser med plads til 57 biler. Byggeriet går i gang i andet kvartal 2017 og forventes færdigt i fjerde kvartal 2018. Boligerne vil variere i størrelser fra 46-161 kvm.

"Vi bygger i høj kvalitet og med fokus på detaljerne i murstenshusene, så vi sikrer, at de nye byggerier taler sammen med de fredede bygninger i kvarteret. Det stiller store krav til vores samarbejdspartnere, som skal have forståelse for vores samarbejdsmodel," siger adm. direktør i Carlsberg Byen P/S, Jens Nyhus.

"Vi har i forvejen et godt samarbejde med Arpe & Kjeldsholm A/S, og jeg er glad for, at vi nu skal samarbejde om endnu et projekt," tilføjer han.

Arpe & Kjeldsholm er i forvejen i gang med at opføre boligkomplekset Scherfig Hus for Carlsberg Byen P/S.

kibe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204