23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/S, Deas, Arne Elkjær A/S og Sønderborg Kommune
Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/S

Direktør og bygmester Torben Golles, Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/S (SIB), fylder 60 år i morgen.

Torben Golles er født og opvokset i Sønderborg. Efter realeksamen kom han i lære som bygningssnedker for siden at læse videre til bygningsteknikker og bygningskonstruktør samt indlede et merkonomstudie. I 1979 blev han ansat i SIB, hvor han stod for byggeledelse og tegnede huse.

I 1993 overtog Torben Golles virksomheden, da de hidtidige ejere, Flemming Petersen og Egon Rasmussen, ønskede et generationsskifte. I 2005 indgik advokat Hans Christian Jensen som kompagnon, og i dag udgør de to det team, der har gjort SIB til en af Sønderjyllands største bygge- og entreprenørvirksomheder.

Torben Golles er ud over sine faglige kompetencer kendt for at være en aktiv developer med et godt købmandsgen. Gang på gang har han været med til at finde arealer og investorer til nye projekter - lige fra boligprojekter til udvikling af nye erhvervsområder. Aktuelt er SIB blandt andet i færd med at omdanne det tidligere Sønderborg Teknikum til et nyt boligområde

Privat er Torben Golles gift med Randi, og parret har to børn. Han udnytter enhver lejlighed til at komme en tur ud i naturen for at vandre, cykle, svømme, stå på ski, sejle, samle svampe, gå på jagt eller blot se på fugle. I privaten på Kær Halvø udenfor Sønderborg er det Torben Golles, der håndterer gryder, potter og pander.

Deas

Ole Markussen, finansdirektør i ejendomsforvaltningsselskabet Deas A/S, fylder 50 år i morgen. Ole Markussen startede hos Deas 1. august i år. Her skal han bidrage til at styrke selskabets samlede finansielle performance.

Ole Markussen er uddannet cand.merc.aud. (revisor) fra Aalborg Universitet i 1994 og blev i 1999 statsautoriseret revisor. Han indledte sin karriere som revisor hos rådgivnings- og revisionshuset Pricewaterhousecoopers. I 2000 kom Ole Markussen til Invacare A/S, hvor han først bestred posten som økonomichef og herefter finance manager, Europe. Herefter var Ole Markussen hos Nomeco A/S, senest som finansdirektør, indtil han i 2008 kom til G4S Security Solutions A/S, ligeledes som finansdirektør.

Fritiden bruger Ole Markussen sammen med sin familie, når han ikke er at finde på cykel eller kitesurfer.

Arne Elkjær A/S

Den aarhusianske ingeniørvirksomhed Arne Elkjær A/S sammensat en ny bestyrelse.

Karina Boldsen og Mette Haase Lindhardt, som står bag ledelsesrådgivningsvirksomheden Boldsen & Lindhardt Board Advice, træder ind i byggeverdenen som henholdsvis bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i virksomheden. Karina Boldsen er medejer af Boldsen & Lindhardt Board Advice og derudover kommerciel direktør i business intelligence-virksomheden Solitwork. I løbet af sin karriere har hun beskæftiget sig med forretningsudvikling, strategi og HR, blandt andet som HR-manager i Danske Bank og HR-direktør i Vestas.

Mette Haase Lindhardt er ligeledes medejer af Boldsen & Lindhardt Board Advice og desuden advokat og medejer af Lindhardt Steffensen Advokater samt medlem af repræsentantskabet hos brancheorganisationen Danske Advokater.

Bestyrelsen i Arne Elkjær A/S består desuden af Torben Drauschke, Jakob Byskov og virksomhedens adm. direktør, Michael Due.

Sønderborg Kommune

Lasse Kamp, 44 år, er ansat som stabschef i forvaltningen Borger, Beskæftigelse og Sundhed i Sønderborg Kommune. Lasse Kamp er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet i 2001. Han kommer fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Kolding Kommune, en stilling han har varetaget siden 2006.

I fritiden er Lasse Kamp aktiv sportsmand inden for primært fodbold og badminton, ligesom han også er aktiv som idrætsleder og i bestyrelsesarbejde. Lasse Kamp er gift og har to hjemmeboende børn på adressen i Jordrup ved Kolding. Han tiltræder sin nye stilling 1. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.3