23948sdkhjf

SD Kjærsgaard hjemtager ny gravemaskine

Maskinforhandleren har som de første i Danmark fået ny Case-maskine i sortimentet
Den er populær i landene omkring os, og nu indtager Cases gravemaskine, CX75C SR, også de danske byggepladser.

Det er maskinforhandleren S.D. Kjærsgaard A/S fra Aalborg, der som den første i Danmark har fået forhandlingen på gravemaskine.

Den er i modsætning til Cases anden gravemaskine, CX80C, udstyret med en almindelig gravearm, som det kendes fra de store gravemaskiner, mens eksempelvis CX80 har en swingbom, som det bruges i Danmark på denne størrelse maskiner.

"Case CX75C SR er en utrolig populær maskine i vores nabolande, hvor man i otte til 10 ton-segmentet foretrækker gravemaskinelooket frem for kongestolen (swingbommen, red.). Case har i mange år haft CX75 i sit sortiment, men modellen har ikke rigtig været brugt i Danmark. Det er selvfølgelig et sats, men vi tror på, at maskintypen også kan skabe værdi på det danske marked", siger Palle Kjærsgaard, der er direktør og ejer af S.D. Kjærsgaard, som er den danske Case-importør, i en presemeddelse.

Case CX75C har et arbejdsområde på under tre meter til kontinuerlige grave-, sving- og dumpeoperationer. Samtidig når skovlen helt ind til dozerbladet så oprydning ved eksempelvis vejarbejde bliver nemmere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094