23948sdkhjf

Nordjysk Lift køber stort ind

Maskinudlejeren har købt 129 Wacker Neuson-maskiner
Der var mange forskellige maskiner med i handlen, da den nordjyske maskinudlejer Nordjysk Lift forleden indkøbte 129 enheder fra producenten Wacker Neuson.

De største enheder var hjulgravemaskiner på 10 tons og båndgravemaskiner på 8,0 ton. Der ud over var der minidumpere på bånd, pladevibratorer, stavvibratorer til beton og glittemaskiner til beton.

"Det meste er leveret og fordelt ud over vore 11 afdelinger i hele landet. De fleste maskiner er supplement til vores hidtidige maskinflåde. Vi har godt gang i udlejningen og udvider for at kunne imødekomme efterspørgslen", fortæller salgschef hos Nordjysk Lift A/S Jacob Frost Sørensen i en pressemeddelelse.

Nordjysk Lift har tidligere haft vibrations- og betonudstyr fra Wacker Neussen, men det er nyt for virksomheden at købe Wacker Neuson-gravemaskiner.

"Når vi køber et nyt mærke, ringer vi til nogle kunder på forhånd og spørger, om de vil være interesseret i at leje det. Wacker Neuson går bestemt for at være noget af det bedre på markedet", siger Jacob Frost Sørensen.

Med på ny tendens

Blandt indkøbene er en ny 10 tons gravemaskine på hjul, der er en ny maskintype hos Nordjysk Lift.

"Det er et område, vi går ind på, fordi vi gerne vil være med på den nye tendens til at bruge hjulgravemaskiner i den størrelse. Vi har faktisk haft forespørgsler på dem", siger salgschefen og fortsætter:

"Generelt går vi efter maskiner og materiel af en kvalitet, som kan holde til lidt af hvert. Selvfølgelig er det også vigtigt, at vi kan købe ind til fornuftige priser i forhold til kvaliteten, og endelig skal det være forholdsvis enkelt at køre med. Udlejningsmaskiner kommer ud til mange forskellige brugere, som ikke nødvendigvis har ret meget erfaring. Alt det lever vores nye maskiner op til, og så er det et kendt navn, som kunderne gerne vil have", siger Jacob Frost Sørensen.

Nordjysk Lift har hovedafdeling i Hjørring og afdelinger i syv jyske byer samt Odense, Hvidovre og Hillerød.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266