23948sdkhjf

DAGENS LEDER: Ikke mere snak - bare motorvej, tak!

Det mener Licitationen - Byggeriets Dagblad
Vi lever i en tid, hvor begreber som mindfulness og kvalitetstid står som modpoler over for samfundets og borgernes evige jagt på effektivitetsgevinster. Det hele skal gøres så hurtigt og så billigt som muligt. Altså nøjagtig som rammevilkårene er i bygge- og anlægsbranchen.

Da samfundet har valgt, at det er vækst, der er brændstoffet på den motor, som får hjulene til at dreje rundt, er det blandt andet nødvendigt at sikre en effektiv infrastruktur. Danmark har i forvejen en ganske velfungerende infrastruktur, men den kan blive endnu bedre.

Derfor ligger der i regeringens 2025-plan betragtninger om at tage fat på de indledende faser af en midtjysk motorvej. Pudsigt nok tager det rigtig lang tid at forbedre infrastruktur. Det vurderes, at det vil tage op mod 15 år, før den samlede strækning, som skal udgøre den midtjyske motorvej, er færdig.

Det betyder, at jo hurtigere, man kommer i gang med at bygge motorvejen, desto hurtigere kan samfundet drage fordel af projektet. Derfor er det politikerne, som nu skal vise, at de mener det alvorligt, når de siger, de vil skabe øget aktivitet og vækst

For som direktør for Dansk Anlægsentreprenører, Niels Nielsen, siger andetsteds i avisen: "Vi har ikke brug for de sædvanlige markeringer af diverse særstandpunkter på transportområdet - vi har brug for en motorvej".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281