23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Loxam, Malmos, Brunsgaard A/S og Schneider Electric
Loxam

Susanne Vemmelund er ansat i en nyoprettet stilling som sales executive hos materieludlejeren Loxam i Storkøbenhavn.

Hendes opgave bliver at udvikle og vækste salget i Storkøbenhavn - med fokus på det salgsstrategiske. Loxams tilstedeværelse i markedet skal styrkes yderligere og relationen og samarbejdet til virksomhedens kunder, skal fortsat være i højsædet.

Hun skal sørge for at koordinere salgsindsatsen samt have det overordnede ansvar for, at hele Loxams palette af produkter og service bliver synliggjort over for kunderne i området.

Susanne Vemmelund har en bred erfaring inden for branchen og kender markedet indgående. Hun er oprindelig uddannet konstruktør og er blandt andet Danmarks første kvindelige jord- og betonarbejder i entreprenørvirksomheden MT Højgaard i Aarhus-afdelingen tilbage i 1980’erne.

Susanne Vemmelund kommer fra en stilling som sales and business development manager i virksomhedsnetværket FB Suppliers, hvor hun i de sidste fire et halvt år har varetaget opbygning, drift og salg af de virksomheder som er i netværket i forhold til Femern Belt projektet.

Malmos

Anlægsgartnervirksomheden Malmos har pr. 1. september ansat Kim Ivan Nielsen som ny anlægschef.

Han er 33 år og kommer fra entreprenørfirmaet NCC, hvor han med succes har styret krævende og komplicererede projekter.

Kim Ivan Nielsen er uddannet bygningsingeniør fra Danmrks Tekniske Universitet (DTU) og har arbejdet med projektstyring i flere år.

Brunsgaard A/S

Virksomheden Brunsgaard A/S, der opererer inden for støbeforskalling, stillads- og materieludlejning, lifte og mandskabsvogne, har ansat Bruno Nørgaard Hansen som intern sælger.

Bruno Nørgaard Hansen er 52 år og er et kendt ansigt lokalt inden for materieludlejning, hvor han har arbejdet i mere end 18 år. Han har tidligere været ansat hos DNE Materiel Udlejning, Ramirent og senest hos ABC Ikast.

Bruno Nørgaard Hansen vil have have fokus på udlejning og rådgivning af lifte, teleskoplæssere og skurvogne.

Schneider Electric

Niels Boel er ny direktør for forretningsudvikling hos Schneider Electric i virksomedens division for bæredygtigt byggeri med særligt fokus på at sikre fortsat fremgang for BMS-forretningen.

Niels Boel har ansvaret for at hjælpe kunderne med at få mere ud af deres bygningsautomation og sikre, at deres projekter er fremtidssikre i forhold til at passe ind i fremtidens byer, men også i forhold til effektiv bygningsdrift igennem hele bygningens levetid.

Niels Boel kommer med stor erfaring fra BMS-branchen og er aktiv i branchen som formand for Danvak Bygningsautomation og næstformand i Energiforum Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156