23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Tradium, Henning Larsens Fond, Brunata og ADP
Tradium

Rikke Herold, 50 år, er ansat som vice- og uddannelsesdirektør med ansvar for de 25 ungdomsuddannelser inden for EUD, EUX og erhvervsgymnasierne ved erhvervsskolen Tradium.

Rikke Herold er uddannet cand. ling. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus – i dag Aarhus BSS – og har en diplomuddannelse i ledelse. Hun kommer fra en stilling som uddannelseschef på erhvervsskolen Aarhus Tech og har mere end 20 års erfaring med inden for ungdomsuddannelse.

Privat bor Rikke Herold i Højbjerg ved Aarhus. Hun er mor til to drenge, Lasse på 20 og Jonas på 18 år.

Henning Larsens Fond

Den almennyttige og velgørende fond, Henning Larsens Fond har foretaget sine årlige prisuddelinger.

Bente Lange, indehaver af Bente Lange Arkitekter, har modtaget 50.000 kroner. Fonden fremhæver hendes mange restaureringsprojekter af historiske bygninger, heriblandt herregården Turebyholm, Marienlyst Slot, Den Frie Udstillingsbygning, San Cataldo-klostret i Italien og Det Danske Institut i Damaskus.

Bente Lange er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1981 og fik i 1991 ph.d.-titlen for en afhandling om Roms farver. Hun har blandt andet modtaget Nykredits Arkitekturpris i 1989 og Europa Nostra Medalje for restaureringen af Turebyholm i 2002.

Mette Tony og Mads Bjørn Hansen, indehavere af Praksis Arkitekter, er ligeledes tildelt 50.000 kroner. Fondens bestyrelse fremhæver Praksis’s arbejde med tilpasninger, indpasninger, ombygninger, forvandlinger og transformationer, der viser forståelse og kompetence for såvel den klassiske arkitekt- og håndværksfaglige viden som for en kunstnerisk højt begavet form og materialebevidsthed.

Mette Tony og Mads Bjørn Hansen grundlagde i 2006 Praksis Arkitekter i Svendborg. Mette Tony er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1998 og har blandt andet modtaget Akademirådets Eckersberg-medalje i 2008. Mads Bjørn Hansen er ligeledes uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1998. Han har blandt andet modtaget Akademirådets Guldmedalje i 2005 og Eckersberg-medaljen i 2008.

Henning Larsens Fond blev stiftet for private midler af arkitekt Henning Larsen i 2001 og har siden da hvert år foretaget uddelinger på stifterens fødselsdag, den 20. august. Fondens formål er at støtte dansk arkitektur i bred forstand. En række danske arkitekter har modtaget prisen, og fonden har afholdt internationale konkurrencer om arkitekturfotografi, arkitekturtegning beskrivelse af arkitektur.

Brunata

Keld Forchhammer er udnævnt til adm. direktør hos forbrugsmålingsvirksomheden Brunata. Han har arbejdet i virksomheden siden 1987, blandt andet som general manager. I sin nye stilling skal Keld Forchhammer arbejdet på at øge Brunatas vækst på det europæiske marked.

ADP

Thomas Andersen er ansat som business development manager hos havneselskabet ADP – Associated Danish Ports, der ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Han er statsautoriseret ejendomsmægler og kommer fra en stilling som udlejningschef i ejendoms- og investeringsselskabet Remien Ejendomme i Aarhus. Tidligere har Thomas Andersen blandt andet arbejdet som udviklingschef for supermarkedskæden Aldi.

Hos ADP skal Thomas Andersen have særligt fokus på udvikling af et erhvervsareal i Taulov ved Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109