23948sdkhjf

Byudvikling afgør placering af nyt landinspektør-kontor

Udsigten til nye samarbejdsrelationer bag nyt LE34-kontor i Silkeborg
Med opbakning fra flere kunder i Silkeborg-området og forventninger om nye, spændende opgaver er landinspektørfirmaet LE34 netop rykket ind i nye lokaler ved Ferskvandcentret i Silkeborg. LE34 peger blandt andet på, at Silkeborgmotorvejens åbning er lige på trapperne, og at der i kølvandet på åbningen af motorveje er forventninger om generelt øget aktivitet i området.

”I forbindelse med den nye motorvej er der stor anlægsaktivitet i Silkeborg, og det er klart, at her vil vi gerne stille vores kompetencer til rådighed. Vi tilbyder ydelser på en bred front, herunder rådgivning om arealerhvervelse og etablering af nyt byggeri. Vi mener, at det er en stor fordel for kunderne, at én samarbejdspartner kan løse flere relaterede opgaver”, fremhæver Kennet h Poulsen, der er landinspektør hos LE34. Han er sat i spidsen for opstarten af den midtjyske afdeling.

Ud over avancerede 3D-opmålinger – blandt andet ved hjælp af droner – tilbyder LE34 teknisk og juridisk rådgivning i forbindelse med større bygge- og anlægsprojekter.

Flere spillere på vej

Foruden ønsket om at være en del af de mange opgaver i det midtjyske, vil LE34 arbejde for at opbygge et endnu bedre lokalt kendskab og styrke tilknytningen til området.

”Vi er blevet opfordret af flere af vores lokale kunder i Silkeborg og omegn til at etablere os i kommunen, og vi vil være den lokale landinspektør, der kender området og dets behov. Og så vil vi jo rigtig gerne tilbyde silkeborgenserne endnu et alternativ og flere forskellige løsninger at vælge mellem”, siger Kenneth Poulsen.

Med den udvikling, der i øjeblikket finder sted i og omkring Silkeborg – ikke mindst i kraft af det store motorvejsbyggeri – vil der være formentlig være opgaver nok til flere spillere inden for landinspektørbranchen. Hos LE34 er man dog ikke i tvivl om, at de kommer til Silkeborg for at byde ind med noget særligt.

”Som en del af Danmarks største landinspektørfirma har vi en organisation i ryggen, der er blandt de førende inden for innovation og teknologisk udvikling, og i kraft af vores nuværende kunder har vi allerede et godt kendskab til området. Tilsammen sikrer det vores kunder de bedste løsninger”, siger Kenneth Poulsen.

Silkeborgkontoret huser til at begynde med to medarbejdere, men planen er, at afdelingen skal vokse støt, i takt med at antallet af opgaver stiger.

På landsplan har LE34 25 kontorer og mere end 300 medarbejdere.

tøtte
Læs mere om: LE34
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11