23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Aalborg Kommune, Moe og Væksthus Syddanmark
Aalborg Kommune

Svend Erik Pedersen, 49 år, er ansat som stadsingeniør ved by- og landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune. Svend Erik Pedersen er uddannet civilingeniør fra konstruktionslinjen på AAU i 1992 og har de seneste 11 år været ansat i rådgivningskoncernen Rambølls afdeling i Aalborg, hvor han har haft forskellige ledelsesfunktioner, siden 2010 som afdelingsleder og fra november 2014 tillige markedsdirektør for Nordjylland.

Fra sin tid i Rambøll har Svend Erik Pedersen betydelig erfaring med store anlægsprojekter på infrastrukturområdet, og har desuden som rådgiver for såvel kommuner, havne som Vejdirektoratet stor viden om og erfaring med opgaverne på det tekniske område i kommunerne.

Svend Erik Pedersen er medlem af bestyrelsen for netværksorganisationen Erhverv Norddanmark.

Moe

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har ansat nye medarbejdere.

Rasmus Glar Nielsen er ansat som projektchef for maskin- og procesanlæg i afdelingen for energiinstallationer under divisionen Energi & Industri på virksomhedens hovedkontor i København.

Rasmus Glar Nielsen er uddannet civilingeniør og har 14 års erfaring indenfor kraftværkssektoren, de seneste år hos Rambøll og Dong.

Jens Otto Jermin Pedersen er ansat som projektleder i samme afdeling. Han er uddannet maskintekniker og har 23 års erfaring, de seneste otte år som projektleder hos Voith Industrial Services. Jens Otto Jermin Pedersen bliver tilknyttet byggeledelsen på BIO 4-projektet, som er den nye biomassefyrede blok til Amagerværket.

Simon Kaad Gade er ansat som projektleder for boligforeninger i afdelingen for bygningskonstruktioner på kontoret i Fredericia. Han er uddannet bygningskonstruktør og har otte års erfaring, det seneste halvandet år som projektleder ved Boligkontoret i Fredericia. Simom Kaad Gades fokus vil være at servicere boligforeninger i region Syddanmark.

Væksthus Syddanmark

Netværksorganisationen Væksthus Syddanmark har ansat nye medarbejdere.

Henrik Noes Piester, 39 år, er ansat som analysefagchef. Han er uddannet cand.scient.pol. og kommer senest fra en stilling som chefanalytiker hos Oxford Research A/S. Tidligere har han været specialkonsulent hos Erhvervsstyrelsen og Teknologisk Institut samt haft egen virksomhed med fokus på EU-støtterådgivning.

Hos Væksthus Syddanmark skal Henrik Noes Piester fortsat udvikle organisationens mangeårige fokus på data- og analyseopgaver, der dokumenterer effekten af organisationens uvildige vejledning til vækstvirksomheder. Væksthus Syddanmark hjælper små og mellemstore virksomheder med at skabe arbejdspladser, øget omsætning og eksport.

Rasmus Fredslund, 39 år, er ansat som projektkonsulent i Væksthus Syddanmarks virksomhedsnetværk Syddansk Fødevareklynge. Han har en baggrund som leder i forsvaret, underviser på Kold College og som kok på blandt andet Kvægtorvet, Hesselet, Steensgaard samt Kongebrogaarden.

Rasmus Fredslund er uddannet i systemisk proces og ledelse, teknonom i virksomhedsøkonomi, kok, officer, og er ved at færdiggøre uddannelse i erhvervspædagogik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127