23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Kolding Kommune, Niras, Bruunsgaard, Byr Gruppen, Dansk Boligstål, Dansk Natursten, Dansk Stålmontage, Drees & Sommer Nordic og Hansson & Knudsen
Kolding Kommune

Torben Gade, 60 år, er ansat som projektleder for bydels- og lystbådehavnprojektet Marina City i Kolding. Han er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus og kommer senest fra en stilling som markedschef i rådgivningsvirksomheden Rambøll.

Torben Gade har arbejdet med innovativ konceptudvikling, projektledelse, bygherrerådgivning indenfor byomdannelse, miljø og klimatilpasning siden 1981 og tidligere blandt andet været direktør for og partner i Kolding-rådgivningvirksomheden GBL, der i dag er en del af Rambøll. Torben Gade har også arbejdet som byplanlægger i Aabenraa Kommune og hos Hans Hegelunds Tegnestue.

Han tiltræder sin nye stilling 1. september, og arbejdet med at skabe Marina City-bydelen med boligkvarterer, caféer og 1000 bådpladser går for alvor i gang i løbet af efteråret. Torben Gade har tidligere været involveret i blandt andet helheds- og masterplaner for Middelfart Marina, Livø Havn og Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus.

Torben Gade bor i Kolding, er gift, har to døtre og tre børnebørn. Fritiden bruger han gerne på sejlads og rejser. På organisationsplan er Torben Gade Bestyrelsesmedlem i Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger.

Niras

Milad Tokhi, 27 år, er ansat hos rådgivningsvirksomheden Niras. Han er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som BIM-koordinator hos konsulentfirmaet BIM Equity, hvor han primært beskæftigede sig med at digitalisere komplekse forskningsfaciliteter i forbindelse med det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

I forbindelse med sit speciale deltog Milad Tokhi i et MUDP-udviklingsprojekt (Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram) i samarbejde med blandt andre arkitektvirksomheden 3XN og rådgivningsvirksomheden MT Højgaard.

Under sin uddannelse arbejdede Milad Tokhi som studiemedhjælper hos Konsortium Indigo, der er rådgiver på Nyt Aalborg Universitetshospital. Her var han med til at planlægge hovedprojektet på hospitalsbyggeriets facader.

I sin nye stilling hos Niras skal Milad Tokhi arbejde med 3D-projektering og BIM.

Bruunsgaard

Anders Halsgaard, 49 år, er ansat som salgsingeniør hos materielleverandøren Brunsgaard A/S.

Anders Halsgaard er et kendt ansigt indenfor forskallingsbranchen, hvor han har arbejdet i mere end 15 år, blandt andre hos Hünnebeck/Harsco og Doka. Han kommer senest fra et job som salgskonsulent hos teknikgrossisten Sanistål.

I sin nye stilling hos Bruunsgaard vil Anders Halsgaard have særligt fokus på at rådgive sjællandske kunder om løsninger til forskallingsarbejde, elementmontage og sikkerhedssystemer. Han vil arbejde ud fra hjemmekontor i Hvalsø ved Roskilde.

Byr Gruppen

Michael Nielsen er fratrådt som adm. direktør hos rådgivningsvirksomhed Byr Gruppen A/S, der arbejder med bygherrerådgivning, procesledelse, byggeledelse, bygningsrenovering og energimærkning.

Dansk Boligstål

Erik Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Boligstål A/S, der er leverandør af rustfast inventar, konstruktioner i stål, konstruktioner i aluminium, skibsinventar samt Corian, i stedet for Svend Havemann og Per Søndergaard Pedersen.

Dansk Natursten

Emmanuel Pierre Maes er indtrådt som bestyrelsesformand hos vandbygningsstenleverandøren Dansk Natursten A/S. Samtidig er Gery Jacques John Edmond Leopold De Cloedt indtrådt som næstformand og Patrick Johan A. Degryse indtrådt i bestyrelsen i stedet for René Sloth Gosvig.

Dansk Stålmontage

John Eric Rath Petersen er indtrådt i bestyrelsen hos fremstillings- og montagevirksomheden Dansk Stålmontage A/S i stedet for Ole Nørgaard Andersen.

Drees & Sommer Nordic

Sebastian Lundholm Petersen er indtrådt i direktionen hos bygherrerådgivnings- og projektledelsesvirksomheden Drees & Sommer Nordic A/S i stedet for Phillip Wilhelm Goltermann, der i stedet indtræder som bestyrelsesformand. Samtidig er Dierk Hilmar Mutschler udtrådt af bestyrelsen.

Hansson & Knudsen

Hans Anker Nielsen er udtrådt af bestyrelsen hos bygge- og anlægsentreprenøren Hansson & Knudsen A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14