23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra GK Danmark, Niras, TK Development, Coor og Krifa
GK Danmark

Lars Bisgaard, 55 år, er ansat i en nyoprettet stilling som salgschef for forretningsområdet automatik i Jylland hos indeklima- og alarmteknikentreprenøren GK Danmark.

Lars Bisgaard er uddannet el-installatør og har mange års erfaring med ledelse i både producent- og installationsvirksomheder. Han kommer senest fra en stilling som salgschef hos teknikentreprenøren Bravida.

Med ansættelsen af Lars Bisgaard ønsker GK Danmark at udbygge sin automatik-forretningen ved at kunne tilbyde samtlige tekniske fag inden for entreprise og service.

Niras

Erling Ketelsen, 58 år, er udnævnt til projektdirektør i rådgivningsvirksomheden Niras.

Erling Ketelsen er uddannet ingeniør og kom til Niras i 2010. Som projektchef har han stået i spidsen for nogle af virksomhedens største og mest komplekse projekter inden for byggeri, blandt andet som projektansvarlig på en række store projekter på medicinalkoncernen Novo Nordisks produktionsanlæg i Kalundborg.

Erling Ketelsen har i sin karriere prøvet kræfter med stort alle ingeniørrådgivningens facetter ved at deltage i en lang række nationale og internationale byggeopgaver, enten som projektchef, projektleder, projekteringsleder eller som fagingeniør inden for kontorbyggeri, boliger og industribygninger. En række af projekterne har været med stort indhold af teknisk kompleksitet som bryggerier, laboratorier og medicinalvirksomheder.

TK Development

Morten Stampe, 49 år, er ansat som teknisk direktør hos ejendomsudviklingsvirksomheden TK Development.

Han er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en stilling som adm. direktør hos entreprenørvirksomheden Newcon Entreprise A/S. Tidligere har Morten Stampe været adm. direktør i og ejer af det daværende Bodilsen Totalbyg.

Coor

Thomas Kempf, 48 år, er ansat som driftsdirektør i den svensk baserede, børsnoterede facility management-virksomhed Coor. Han er uddannet fra Copenhagen Business School (CBS) og har videreuddannet sig ved amerikanske Stanford og New York University. Desuden har Thomas Kempf en MBA fra britiske Henley Business School.

Thomas Kempf har mere end 20 års erfaring med facility management-området fra servicekoncernen ISS, hvor han blandt andet har været en del af ledelsen for de danske aktiviteter.

Han har blandt andet også været omkring finanssektoren i en stilling som senior vice president i investeringsbanken Saxo Bank. Thomas Kemp afløser svenske Andreas Lövgren.

Krifa

May-Britt Barret, kasserer i fagforbundet og a-kassen Krifa, fylder 60 år i morgen.

May-Britt Barret er uddannet inden for bankverdenen og har arbejdet som kasserer i Krifa siden 1990. Hendes opgave er at håndtere fakturaer og betalinger. I fritiden er hendes fritidsinteresser er sport og havearbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125