23948sdkhjf

Niras køber britisk virksomhed

Britiske Cmacs øger den danske rådgivers kompetencer inden for havøkologi
Den danske rådgiverkoncern Niras har overtaget den britiske konsulentvirksomhed og ekspert i havøkologi, The Centre for Marine and Costal Studies, Cmacs.

Det fremgår af en nyhed på Niras’ hjemmeside.

Cmacs har hovedsæde i Liverpool, og med opkøbet får Niras 10 nye specialister, som bliver en del af det britiske team. Selskabet har drevet forretning siden 2005 og er dannet af specialister fra Port Erin Marine Laboratory på den britiske kanal-ø Isle of Man.

"Vi er optimistiske i forhold til at opnå succes på nye markeder i Storbritannien og i udlandet. Cmacs tilfører os stærke kompetencer i marin økologi, især om fisk og havpattedyr, hvilket supplerer vores kapaciteter, som især er stærke indenfor ornitologi," siger Tim Norman, der er adm. direktør for Niras Consulting Ltd, til Niras’ hjemmeside.

Tim Norman understreger, at opkøbet er strategisk, i og med at det giver Niras stærke og omfattende kompetencer inden for hav- og kystøkologi.

Økologiske undersøgelser

Det nye britiske Niras-selskab har erfaring med økologiske og miljømæssige undersøgelser, analyse og fortolkning, at udarbejde VVM-redegørelser, udvikle og gennemføre afværgeforanstaltninger og overvågningsprogrammer samt rådgive om forvaltningen af naturressourcer.

Cmacs er desuden anerkendte specialister inden for dybhavs-bundforhold, analyser af fiskebestande og observationer af havpattedyr.

Niras gik ind på det britiske rådgivermarked i januar 2011, da Niras åbnede sit kontor i Cambridge. Ambitionen var at styrke Niras som førende rådgiver indenfor offshore vindenergi.

Efter opkøbet af Cmacs består Niras’ britiske organisation af 35 marinekonsulenter baseret i Cambridge, Dorking, Glasgow, Isle of Man og Liverpool.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125