23948sdkhjf

Elinstallatør øger satsning på intelligente bygninger

Københavnsk installationsvirksomhed udvider staben inden for Building Management System
Den københavnske elinstallationsvirksomhed Høyrup & Clemmensen A/S udvider nu staben inden for Building Management System for at ruste sig på området for intelligente bygninger

Virksomheden har ansat den 32-årige projektleder Thomas Birch, der er uddannet installatør og har første del af HD-studiet på CV’et.

Han kommer med erfaring som projekt- og entrepriseleder fra blandt andre rådgiveren Moe A/S og entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S og har tidligere arbejdet som elektriker hos Høyrup & Clemmensen.

Fremover vil Thomas Birch fungere som projektleder i Høyrup & Clemmensens afdeling for Building Management System , der allerede tæller store kunder indenfor både det offentlige og det private erhvervsliv, herunder Region Hovedstaden og Schneider Electric.

Building Management System
Building Management System (BMS) er et it-baseret styresystem, som kan sammenkøre Central Tilstandskontrol og Styring (CTS), Intelligente Bygningsinstallationer (IBI) og andre tekniske installationer, hvorved det er muligt at styre og overvåge en bygnings mekaniske og elektriske udstyr såsom varme, ventilation, køl, belysning, solafskærmning samt person- og bygningssikring.
Flere store opgaver i vente

Høyrup & Clemmensens BMS-afdeling står foran flere store opgaver. Energioptimering og intelligente elinstallationer forbedrer bygningers energiforbrug og miljøregnskab, og det er mange bygherrer ved at finde ud af.

Samtidig har installationsvirksomheden stor erfaring med at gennemføre renoveringsprojekter på bygninger, hvor driften fortsætter under renoveringen. Det tiltaler den 32-årige projektleder, der ser frem til de udfordringer, som renoveringer af bygninger i drift bringer med sig.

”Jeg har flere gange været med til at energirenovere indkøbscentre. Fælles for de opgaver var, at vores arbejde ikke måtte genere hverken kunder eller ansatte. Det bliver en central udfordring i afdelingens kommende opgaver”, fortæller Thomas Birch.

Høyrup & Clemmensen er stiftet i 1910 og beskæftiger over 100 ansatte med hovedkvarter i Københavns Sydhavn. Installationsvirksomheden har blandt andet serviceaftale om vedligeholdelse med Københavns Lufthavne, Region Hovedstadens hospitaler og Serum Instituttet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141