23948sdkhjf

Sønderborg Kommune ombygger skole

Der bygges på livet løs i den sønderjyske kommune, og nu er turen kommet til opgaver på Nybøl Skole, der skal omdannes til et børneunivers
Der er godt gang i entreprenørmaskinerne i Sønderborg.

Multikulturhuset på havnen skyder i vejret, og hotelbyggeriet er også godt i gang. Og nu er turen kommet til Nybøl Skole, der skal omdannes til et børneunivers.

Nybøl Børneunivers kommer til at rumme vuggestue, børnehave, SFO og Nybøl Skole. Der bliver plads til i alt 190 børn i alderen 0 - 12 år, når byggeriet står klar i december 2017.

Anlægsprojektet omfatter nedrivning af gammel skolebygning med gymnastiksal, opførelse af en ny daginstitution på cirka 500 kvm samt etablering af legepladser og nye P-pladser. Den samlede anlægsudgift er på 13,5 mio. kroner.

Aktører delvist kendt

Til nedrivningen er IF Group A/S valgt som entreprenør i indbudt licitation. I sidste uge blev etableringen af byggeplads på skolen startet, og så går miljøsaneringen i gang.

Her ledes der efter for eksempel tungmetaller og andet farligt materiale, som der skal tages hensyn til ved nedrivningen. Selve nedrivningen går i gang i midten af august og forventes at være færdig til november.

Byggeriet af det nye børneunivers går i gang i marts 2017 og forventes afsluttet i oktober 2017, mens legepladser anlægges fra september - oktober 2017 under ledelse af en landskabsarkitekt.

Der er valgt totalrådgiver på daginstitutionsprojektet, som er Zeni Arkitekter A/S fra Aabenraa sammen med SlothMøller A/S fra Sønderborg, mens entreprenøren endnu ikke er kendt.

Her kommer der navn på i løbet af det næste halve års tid, oplyser seniorkonsulent i Sønderborg Kommune, Thorsten Henriksen, til Licitationen – Byggeriets Dagblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142