23948sdkhjf

Landskabsarkitekt fortsætter områdesikring af Christiansborg

Folketinget agter at indgå tillægsaftale med GHB Landskabsarkitekter A/S om næste fase af områdesikringen af Christiansborg Slot
På baggrund af anbefalinger fra Politiets Efterretningstjeneste er der sat gang i en områdesikring af Christiansborg Slot, som løber i to faser.

Fase et, som går på opsætning af sikringsbarrierer i form af hæve-sænke-pullerter omkring Christiansborg, der gør det muligt at afspærre området for uvedkommende biltrafik, har GHB Landskabsarkitekter A/S tidligere vundet totalrådgivningen på.

Fasen er gennemført, og nu forventer Folketinget at indgå tillægsaftale til totalrådgiveraftalen med GHB Landskabsarkitekter, fremgår det af en bekendtgørelse med henblik på frivillig forudgående gennemsigtighed .

”Tillægsaftalen går på gennemførelse af fase to i områdesikringen af Christiansborg-komplekset”, forklarer Torben Møbjerg, adm. direktør hos GHB Landskabsarkitekter A/S, til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Her er der tale om omlægning af slotspladsen med ny belægning og perimetersikring omkring Christiansborg Slotsplads ud mod vejen, fortæller han.

”Vi skal gennemføre projekteringen af det. Det skal ske i efteråret, og det er det tillægget omhandler”, supplerer Torben Møbjerg.

Tillægskontrakten til en værdi omkring de fire mio. kroner er ikke underskrevet, men det er på vej, fortæller han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109