23948sdkhjf

Aarsleff vinder sygehuskontrakt til 200 mio. kroner

Entreprenørselskabet skal opføre en laboratorie- og logistikbygning på Bispebjerg Hospital
Opdateret 11/7-16 kl. 9.00: Kommentarer fra seniorprojektleder Ronan O' Reilly fra Nyt Hospital Bispebjerg samt oplysninger om de bydende er tilføjet.

Entreprenørselskabet Per Aarsleff A/S skal opføre en ny laboratorie- og logistikbygning på Bispebjerg Hospital i København.

Region Hovedstaden har fredag meddelt Aarsleff, at regionen har til hensigt at indgå kontrakten til omkring 200 mio. kroner med entreprenørselskabet.

Det oplyser Aarsleff i en fondsbørsmeddelelse

Aarsleff skal udføre bygningen på godt 10.000 kvm i hovedentreprise, som omfatter udførelsen af kloakarbejder, insitubeton og elementarbejder samt facadearbejder. Kontrakten omfatter desuden udførelse af alle indvendige arbejder.

Derudover skal Aarsleff-koncernens teknikentreprenør Wicotec Kirkebjerg A/S udføre el, vvs, sprinkler og ventilation i bygningen, der opføres i fire etager og får et samlet areal på 7.700 kvm plus 2.800 kvm kælder.

Står færdig i 2018

Bygningen skal opføres lige syd for det nye parkeringshus nær Tuborgvej og tæt på Bispebjerg Hospitals fredede bygninger. Det er en bygning fuld af udfordringer, idet den både skal indeholde laboratorier, der blandt andet årligt skal levere 9 mio. analysesvar på blodprøver, logistik- og lagerfaciliteter samt fælles forskningsfaciliteter for hospital og psykiatri.

”Det er en krævende bygning at opføre, både fordi markedet er presset på betonleverancer, og fordi bygningen skal indeholde komplicerede installationer. Det har Per Aarsleff A/S nogle gode bud på at håndtere, som vi er meget trygge ved”, konstaterer seniorprojektleder Ronan O’ Reilly fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg i en pressemeddelelse

Arbejdet begynder i september 2016 og forventes afsluttet i april 2018.

De bydende
De bydende på opgaven var ud over Per Aarsleff A/S:

• B. Nygaard Sørensen A/S
• BAM Danmark A/S
• MT Højgaard A/S
• NCC Construction Danmarks A/S

Laboratorie- og logistikbygningen er udformet af totalrådgiverne Mikkelsen Arkitekter A/S, WHR Architects Inc. og Alectia A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188