23948sdkhjf

Facadeentreprenør kigger mod nord

HSHansen åbner afdeling i den norske hovedstad Oslo og ser potentiale i ikke mindst det offentlige byggeri
Byggekranerne i Norge og ikke mindst i hovedstaden Oslo arbejder fortsat på højtryk, og det får nu den danske facade- og lukningsentreprenør HSHansen A/S til at åbne afdeling i Oslo.

Virksomheden, der har hovedsæde i den vestjyske by Lem, har brugt det seneste års tid på at undersøge markedet og kigge på potentialet og har nu etableret sig fysisk i den norske hovedstad.

”Vi har etableret os fysisk i Oslo-området, da vi mener, at vi skal være tæt på markedet for at få succes. Grunden, til at vi har valgt at gå ind på det norske marked i 2016, er, at vi ser et stort potentiale netop nu i offentlige byggerier som sygehuse og universiteter samt erhvervsdomiciler. Vi kan her bruge den brede erfaring vi har fra alle de facade- og lukningsentrepriser, vi har udført, med stor succes. Herudover har vi en sund virksomhed med en stor ordrebeholdning, som gør, at der er ”ro på bagsmækken”, hvilket er vigtigt når der skal startes op på et nyt marked” siger Jesper Madsen, salgs- og marketingschef hos HSHansen a/s. der i sit seneste regnskabsår 2014/2015 omsatte for 305,2 mio. kroner

Ny ansættelse

HShansen har ansat Christof Muth som key account manager til servicering af det norske marked.

Han har mange års erfaring fra facadebranchen, og for at hjælpe HSHansens norske kunder og samarbejdspartnere bedst muligt bakkes han op af HSHansen erfaring og know how fra Danmark.

”Vi har med åbningen af vores kontor, ansættelsen af Christof Muth og med den tekniske back up fra Danmark skabt gode forudsætninger for succes i Norge” udtaler Jesper Madsen i en pressemeddelelse.

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiumsfacader, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer.

Koncernen omsatte i 2014/2015 for 725 mio. kroner. HSHansen A/S har senest forestået lukningsentreprisen på Københavns nye multihal, Royal Arena.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203