23948sdkhjf

Uldum Huse tjener mere end længe

Opkøb og nyansættelser prægede et 2015, hvor bundlinjen voksede til det højeste niveau i adskillige år.
Optimismen lever i bedste velgående hos typehusbranchens store aktører, der alle kom særdeles stærkt ud af 2015 og forventer at fremgangen fortsætter i år.

Men det er ikke kun hos de store, at pilen peger op i disse år. I Uldum mellem Horsens og Vejle har Uldum Huse A/S i 2015 leveret sit bedste årsregnskab i flere år.

Driftsresultatet er mere end fordoblet, og det på trods af at de samlede personaleomkostninger er øget med godt tre millioner kroner, svarende til knap 25 procent.

Set er over hele året er medarbejderstaben gennemsnitligt vokset med otte til 42, blandt andet som følge af, at Uldum Huse midt i 2015 overtog det lille tømrer- og snedkerfirma Lillelund Huse med fem ansatte.

I et interview med Vejle Amts Folkeblad fortæller direktør Jeanette Jørgensen endvidere, at firmaet har ansat nye medarbejdere i forbindelse med en omstrukturering, som blandt andet medfører, at Uldum Huse nu selv står for jord- og betonarbejdet på sine husprojekter.

Om den økonomiske udvikling i firmaet siger hun:

"Omstændighederne taget i betragtning ligger vi nok, hvor vi skal ligge. Større overskud går gerne hånd i hånd med større aktivitet, og vi har rigtig travlt for tiden. Vi byggede sidste år cirka 30 huse, men vore projekter kan svinge fra halvanden til 10 millioner kroner, så det er sjældent en god rettesnor".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109