23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Niras, Sweco, Sanistål, Odense Kommune, Vallensbæk Kommune og Viborg Kommune
Niras

Torben Henningsen, 45 år, er ansat som inge­niør i teamet for renoveringsopgaver på rådgivningsvirksomheden Niras’ hovedkontor i Allerød.

Torben Henningsen kommer fra et job som projektleder hos OBH Rådgivende Ingeniører, hvor han blandt andet har renoveret Kalundborgs svømmehal og laboratorier på Farmaceutisk Fakultet ved Københavns Universitet.

I sin nye stilling hos Niras skal Torben Henningsen som projektleder udføre konstruktionsberegninger og stå for tilsyn, for eksempel i forbindelse med en ny spidsbelastningscentral på DTU Risø.

Sweco

Rådgivningsvirksomheden Sweco har ansat nye medarbejdere.

Flemming Kristensen er ansat som bygherrerådgiver. Han er uddannet murer og bygningskonstruktør og kommer fra entreprenørbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet med total- og hovedentrepriser, bygge- og sikkerhedsledelse samt økonomi.

Claus Ramon Holst er ansat som rådgiver i arbejdsmiljøafdelingen, hvor han også tidligere har arbejdet. Claus Ramon Holst kommer senest fra en stilling hos Banedanmark og har tidligere været ansat i Arbejdstilsynet og hos den daværende entreprenørvirksomhed E. Pihl & Søn.

Sanistål

Michael Lund er ansat som direktør for stål- og metalforretningen hos grossistvirksomheden Sanistål.

Michael Lund har en MBA-uddannelse fra 2004 og en E-MBA fra 2013. Han har arbejdet i stålbranchen gennem mere end 25 år og kommer senest fra en stilling som salgsdirektør hos Dacapo Stainless. Tidligere har han arbejdet for blandt andre Damstahl og været adm. direktør i konsulentforeningen Human Change Institute.

Ansættelsen af Michael Lund sker i forbindelse med en omstrukturering, hvor Saniståls stålforretning bliver en selvstændig division på linje med byggeri og industri.

Odense Kommune

Jeanette Olsen er ansat som chef for byplanlægning i Odense Kommune.

Hun er uddannet landskabsarkitekt fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole og kommer fra Slagelse Kommune, hvor hun blandt andet har arbejdet som afdelingschef for planafdelingen.

Hos Odense Kommune bliver Jeanette Olsen chef for 24 medarbejder, der blandt andet arbejder med kommuneplaner, områdefornyelse og støtte til byggeri.

Vallensbæk Kommune

Kristine Klæbel er ansat som chef for Center for Teknik i Vallensbæk Kommune.

Hun er uddannet møbelsnedker og bygningskonstruktør og har en diplomuddannelse i ledelse.

Kristine Klæbel kommer senest fra en stilling som leder af drift, vækst og bærediygtighed i Holbæk Kommune.

Hos Vallensbæk Kommune får hun ansvaret for planområdet, byggesager, trafikplanlægning, myndighedsudøvelsen inden for disse områder samt enhederne Kommunale Ejendomme, Byg og Anlæg og Vej og Park.

Viborg Kommune

Kåre Jørgensen, teknisk direktør i Viborg Kommune, har sidste arbejdsdag fredag.

Kåre Jørgensen er 64 år og uddannet landinspektør. Efter sin eksamen i 1976 blev han ansat ved fredningsplanudvalget for Viborg Amt.

Senere blev Kåre Jørgensen stabsmedarbejder i Viborg Amts miljø- og teknikforvaltning og i 1996 vicedirektør for forvaltningen.

Ved strukturreformen i 2007 rykkede Kåre Jørgensen til sit nuværende job som direktør for teknik og miljø i den nye Viborg Kommune.

I forbindelse med hans fratrædelse konstitueres Benedicte Wriedt, der er chef for Viborg Kommunes sekretariat og facility management-afdeling, i stillingen som teknisk direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11