23948sdkhjf

Boligbyggeri på Vejle Havn skydes i gang

Entreprenørkoncernen NCC skal opføre to nye boligtårne på havnen i Vejle. Det giver 88 nye vandkantsboliger i den østjyske fjordby
PensionDanmarks boligbyggeri på Vejle Havn er nu i gang. Det blev i sidste uge markeret med en grundstensnedlæggelse på boligprojektet Kanaltårnene.

Over de næste år skal entreprenørkoncernen NCC opføre to tårne på 13 etager med hver 44 boliger på i alt cirka 10.700 kvm. PensionDanmarks samlede investering er på i alt cirka 225 mio. kroner.

Traditionen tro blev der blandt andet indstøbt en udgave af dagens avis i fundamentet ved grundstensnedlæggelsen, hvor der desuden var indlæg ved direktør Marius Møller, PensionDanmark, borgmester Arne Sigtenbjergggard (V), Vejle Kommune, og direktør Nicolai Schultz fra NCC Danmark.

Markante byggerier

”I NCC har vi en målsætning om at bidrage til at bygge bæredygtige samfund. Vi har opført flere markante byggerier i Vejle, og vi ser nu frem til at opføre Kanaltårnene. Det bliver nogle spændende boliger, der kan danne rammen om et godt liv for beboerne, og som stemmer overens med tankerne bag Vejles nye havnebydel”, sagde Nicolai Schultz i forbindelse med grundstensnedlæggelsen.

Borgmester Arne Sigtenbjerggaard glæder sig de store investeringer, som PensionDanmark lægger i Vejle.

”Vi oplever en meget stor tilflytning af nye borgere, og Kanaltårnene bliver et flot trækplaster i konkurrencen om at tiltrække endnu flere af de tilflyttere, som er afgørende for Vejles vækst i fremtiden”, sagde Vejle-borgmesteren.

Kanaltårnene i Vejle
Investor og bygherre: PensionDanmark
Sælger af grund: Vejle Kommune
Samlet investering (grundkøb og byggepris): ca. 225 mio. kr.
Projekt: 88 boliger i to tårne på i alt 10.700 kvm på Vejle Havn
Totalentreprenør: NCC
Arkitekt: Arkitema Architects
Bygherrerådgiver: Cowi
Forventet indflytning: ultimo 2017 og primo 2018
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156