23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Kuben Mangagement, Ishøj Hegn, Holbæk Kommune og Struer Kommune
Kuben Mangagement

Henrik Puggaard Nielsen er ansat som bygherrerådgiver hos Kuben Management A/S, hvor han vil betjene erhvervskunder og fungere som strategisk sparringspartner på større nybygnings- og renoveringssager for offentlige og almene bygherrer.

Han er uddannet bygningsingeniør og har gennem sin mangeårige karriere arbejdet hos flere rådgivningsfirmaer som Cowi, Rambøll, Carl Bro og Leif Hansen – samt arbejdet for Keops og NCC.

Senest har Henrik Puggaard Nielsen været ansat som seniorprojektleder hos EKJ Rådgivende Ingeniører, hvor han har fungeret som projektleder på gennemførelse af ombygningsopgaver for Novo Nordisk og som projektleder på en række totalrådgivningsopgaver. Han tager således solid erfaring indenfor strategisk projektledelse, byggeledelse, due diligence samt økonomiplanlægning og -styring med sig til Kuben Management.

Ishøj Hegn

Anne Winther Olsen, 44 år, er ansat i en nyoprettet stilling som økonomiansvarlig på hovedkontoret hos Ishøj Hegn, der forhandler, producerer, monterer, reparerer og servicerer skyde- og svingporte, låger, karusseller, hegn, pullerter, støjvægge, automatik, adgangskontrol og overvågningsløsninger.

Anne Winther Olsen er uddannet HD i regnskabsvæsen og mangler blot den endelige afhandling, inden hun også kan kalde sig cand.merc.aud. (revisor).

Hun har over 10 års erfaring fra stillinger med ansvar for økonomi, regnskab og controlling og har før det 10 års erfaring med revision.

Holbæk Kommune

John Øllegaard, 59 år, er ansat som chef for enheden Kommunal Drift i Holbæk Kommune.

Han er uddannet ved politiet og har en masteruddannelse i offentlig ledelse (MPA) fra Syddansk Universitet fra 2007 og kommer senest fra en stilling som chefkonsulent og driftsopfølgningschef ved trafikselskabet Movia.

Tidligere har John Øllegaard blandt andet arbejdet som vicekriminalkommissær ved det daværende Rigspolitiet.

Holbæk Kommunes driftsenhed omfatter ejendomme og risikostyring, drift-bestillerfunktion og teknisk service.

Struer Kommune

John Patuel Hansen, 42 år, er ansat som centerchef for enheden Plan og Miljø i Struer Kommune.

Han er uddannet skov- og landskabsingeniør fra Skovskolen i Nødebo i 2003 og kommer fra en stilling som sektorchef for natur- og miljøområdet i Thisted Kommune.

John Patuel Hansen har tidligere blandt andet arbejdet som skovfoged i Thisted Kommune og som sagsbehandler i Egedal Kommune.

Han afløser Torben Mølgaard, der er skiftet til et job som natur- og miljøchef i Holstebro Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125