23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Andersen & Nielsen A/S, Loxam A/S og Kuben Management A/S
Andersen & Nielsen A/S

Kim Witt Mortensen er pr. 1. juni 2016 ansat hos Andersen & Nielsen A/S som konsulent på Sjælland, Lolland Falster og Bornholm inden for segmentet professionelt håndværktøj.

Kim Witt Mortensen er 44 år og har de sidste 15 år arbejdet i Andersen & Nielsen med internt salg og indkøb og har derfor en solid viden om firmaets produkter, ligesom han har et godt kendskab til kunderne.

Han indgår i det eksterne salgsteam med fire kolleger, der varetager Andersen & Nielsens position som leverandør af blandt andet professionelt måleværktøj til forhandlernettet.

Andersen & Nielsen markedsfører og distribuerer håndværktøj via professionelle værktøjsmagasiner og byggemarkeder.

Loxam A/S

Kitt Jensen er ansat som ny salgskonsulent i materieludlejningsvirksomheden Loxam A/S.

41-årige Kitt Jensen har over 14 års erfaring fra branchen og kommer fra en lignende stilling hos værktøjsproducenten Hilti og har tidligere været ansat hos nedrivnings- og materieludlejningsvirksomheden J. Jensen A/S

Kitt Jensen vil få sin daglige gang i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kuben Management A/S

Henrik Puggaard Nielsen er ansat som bygherrerådgiver hos bygherrerådgivervirksomheden Kuben Management A/S, hvor han vil betjene erhvervskunder og fungere som strategisk sparringspartner på større nybygnings- og renoveringssager for offentlige og almene bygherrer.

Henrik Puggaard Nielsen er uddannet bygningsingeniør og har gennem sin mangeårige karriere arbejdet hos flere rådgivningsfirmaer som Cowi Rambøll, Carl Bro og Leif Hansen – samt arbejdet for Keops og NCC. Senest har han været ansat som seniorprojektleder hos EKJ Rådgivende Ingeniører, hvor han har fungeret som projektleder på gennemførelse af ombygningsopgaver for Novo Nordisk og som projektleder på en række totalrådgivningsopgaver.

Henrik Puggaard Nielsen tager således solid erfaring inden for strategisk projektledelse, byggeledelse, due diligence samt økonomiplanlægning og -styring med sig til Kuben Management.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156