23948sdkhjf

Arkil-koncernen ændrer ledelsen i datterselskab

Arkil A/S får ny adm. direktør den 1. juli ud fra et ønske om at skabe en mere stringent koncernledelse
Anlægsentreprenørkoncernen Arkil justerer med virkning fra 1. juli 2016 sin ledelsesstruktur og ændrer i direktion og bestyrelse i datterselskabet Arkil A/S.

Det oplyser Arkil Holding A/S i en fondsbørsmeddelelse.

Arkil-koncernens topchef, Jesper Arkil, har hidtil været adm. direktør for Arkil A/S. Han erstattes den 1. juli af direktør Jørgen Søndergaard, der udnævnes til ny adm. direktør.

Samtidig indtræder divisionsdirektør Jan Schmidt i direktionen hos Arkil A/S som teknisk direktør. Derudover er økonomidirektør Heine Heinsvig også en del af direktionen, mens det hidtidige medlem af direktionen i Arkil A/S, Mads Kristian Andreasen, fortsætter i Arkil-koncernen.

Bestyrelse ændres

Den nuværende bestyrelse i Arkil A/S er i dag identisk med bestyrelsen for Arkil Holding A/S med Agnete Raaschou-Nielsen som formand.

Det ændres ligeledes den 1. juli, hvor direktionen i moderselskabet Arkil Holding A/S bestående af adm. direktør Jesper Arkil, direktør for forretningsudvikling Jens Skjøt-Arkil og økonomidirektør Heine Heinsvig vil udgøre bestyrelsen i Arkil A/S med Jesper Arkil som formand.

Jesper Arkil oplyser over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at rokeringerne i ledelse og bestyrelse sker ud fra et ønske om, at Arkil-koncernen får en mere stringent koncernledelse

Syv datterselskaber

Det børsnoterede Arkil Holding A/S er opdelt i en koncernstruktur med syv datterselskaber, hvor Arkil Holding er moderselskabet.

Arkil A/S er det største af datterselskaberne og er opdelt i ”Civil Works”, der beskæftiger sig med store infrastrukturprojekter, samt”Danmark”, som har fokus på traditionelle anlægsopgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.222