23948sdkhjf

Entreprenør betaler bøde i kartelsag

Mogens V. Zeltner A/ S vil fokusere på fortsat udvikling og betaler bøde på 900.000 kroner i den københavnske byggekartelsag
Entreprenørvirksomheden Mogens V. Zeltner A/S har besluttet at betale en bøde på 900.000 kroner plus 25.000 kroner til virksomhedens direktør i den store københavnske byggekartelsag.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse mandag eftermiddag.

Bestyrelsen i Mogens V. Zeltner A/S vurderer, at det er vigtigere at fastholde fokus på virksomhedens økonomiske fremgang, og der kan derfor ikke trækkes yderligere ledelsesressourcer ud til at føre den retssag, som Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet - i daglig tale bagmandspolitiet - har anlagt som del af kartelsagerne i byggesektoren.

Derfor vælger virksomheden nu at betale bøderne.

”Indtil i dag (mandag, red.) har den konkrete sag verseret i mere end fire år og trukket omfattende ressourcer økonomisk og ledelsesmæssigt. I perioden har bagmandspolitiet frafaldet tre ud af seks anklager. Frem for gennem en årrække at føre de resterende sager ved retten finder bestyrelsen det vigtigere at få afsluttet stridsmålet og bygge videre på 4. generations udvikling af virksomheden. Mogens V. Zeltner a/s har nu indført instrukser, der skal imødegå, at den kan blive involveret i sager i strid med konkurrenceloven”, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomheden ligger i Farum og har 40 ansatte, der udfører opgaver inden for tømrer, snedker og byggepladsservice.

Artiklen er en del af temaet Fokus på byggekartel-sagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11