23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego A/S, Fischer A/S, Carlsberg Byen og Sanistål
Intego A/S

Thorkild Sørensen er pr. 1. juni 2016 ansat hos Intego i Kolding som serviceleder inden for el-teknisk installation og service.

Thorkild Sørensen har en baggrund som elektriker og el-installatør og har således gennem årene oparbejdet en stor erfaring inden for industriservice og -optimering.

Han har tidligere været beskæftiget som serviceleder hos blandt andre YIT og Caverion.

Fischer A/S

Den tyske ejer af befæstigelsesproducenten Fischer A/S, Klaus Fischer, er af de internationale handels- og producentsammenslutninger, EDRA og Fediyma, blevet tildelt den internationale ”Global DIY Lifetime Award” for sit livsværk og som anerkendelse for hans bidrag til DIY-industrien (gør-det-selv-industrien) på verdensplan.

Prisen blev overrakt den 8. juni til DIY Global Summit, der er verdens største konference, som samler alle verdens ledere inden for produktion og handel med gør-det-selv-produkter og havearbejde.

800 gallagæster overværede prisoverrækkelsen i Stockholms Rådhuset, som også er rammen for uddeling af Nobelpriserne hvert år.

Klaus Fischer har været aktivt engageret i udvikling, produktion og salg af byggevarer og gør-det-selv-produkter i over 40 år.

Han har haft en stor indflydelse på udviklingen af nye produkter til både håndværkere og handy-mænd og -kvinder i hele verden. Ifølge ham selv skyldes en væsentlig del af succesen alle hans gode fischer-kolleger i det danske datterselskab i Køge og resten af verden.

”Det er dem, der sikrer, at vi opnår vores mål om at bidrage til at gøre byggeprocesser endnu mere smarte, hurtige og bedre. Derfor modtager jeg prisen på vegne af alle fischer-medarbejdere,” sagde han ved prisoverrækkelsen ifølge en pressemeddelelse.

Beslutningen om at tildele prisen til Klaus Fischer begrundes i hans mere end 40 års engagement i byggevarebranchen.

I 1980 overtog Klaus Fischer ledelsen af fischer-koncernen.

Under Klaus Fischers ledelse har virksomheden udviklet sig til en international koncern, som leverer dybler, beslag samt mekaniske og kemiske ankre til hele den professionelle bygge- og anlægssektor samt til gør-det-selv-segmentet. Indenfor sit felt har fischer-koncernen udviklet sig til en førende, international producent drevet frem af forskning, udvikling, opkøb og organisk vækst.

I dag opererer fischer over hele verden og er til stede i Danmark samt 32 andre lande. Under Klaus Fischers ledelse har virksomheden udviklet og lanceret nye innovative produkter og løsninger. Desuden er to nye divisioner føjet til sektionen for befæstelse til byggeriet: fischer Automotive og fischer Consulting.

Carlsberg Byen

Tomas Nielsen er ansat som økonomichef i Carlsberg Byen. Han er uddannet cand.merc.aud. og har tidligere arbejdet som økonomichef og haft egen konsulentvirksomhed. Desuden har han virket som konsulent på projekter hos Dong Energy, DSB og Kärcher.

I sit nye job får han ansvaret for regnskabs- og økonomiområdet under udviklingen af Københavns nye bykvarter Carlsberg Byen.

Sanistål

For at sikre øget kundefokus og styrke området generelt har Sanistål lavet en ændring i sin organisationsstruktur. Fremover er divisionen for stål og metaller en selvstændig enhed på lige fod med Byggeri og Industri, og til at lede den nye division er ansat Michael Lund, der tiltræder som direktør for stål og metaller mandag den 20. juni 2016.

Området er langt fra nyt for Michael Lund, der har 25 års erfaring i stålbranchen. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Dacapo Stainless og har tidligere arbejdet for blandt andet Damstahl i Skanderborg og været administrerende direktør i konsulentforeningen Human Change Institute, hvor Sanistål var en af kernekunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125