23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Orbicon, Erhvervsakademi Dania og Drytech
Intego

Anders K. Thøgersen er udnævnt til projektleder inden for telekommunikation hos teknikentreprenøren Intego. Han er udlært elektriker hos virksomheden, hvor han har været ansat siden 2005. Anders K. Thøgersen har for nylig suppleret med en uddannelse i projektledelse via brancheorganisationen Tekniq.

Orbicon

Daniel Nielsen, 26 år, er ansat som ingeniør i afdelingen for bygherrerådgivning og konstruktion hos ingeniørvirksomheden Orbicon.

Han er nyuddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, hvor hans fokusområder var stål- og betonkonstruktioner, Revit-modellering samt marine konstruktioner.

I sin stilling på Orbicons kontor i Ballerup skal Daniel Nielsen arbejdet med modellering i Revit og konstruktionsberegninger. Han vil indgå i en projektgruppe, der arbejder med Herlev Hospital.

Daniel Nielsen bor i Sydhavnen i København og bruger gerne fritiden på at køre mountainbike i de danske skove.

Erhvervsakademi Dania

Erhvervsefteruddannelsesinstitutionen Erhvervsakademi Dania, der blandt andet uddanner el- og vvs-installatører, har ansat nye medarbejdere.

Paw Astrup Jensen, 46 år, er ansat som bygningsinspektør. Han kommer fra en stilling hos Helsted VVS.

Annemarie Chloe Aabling, 55 år, er ansat som kommunikationsmedarbejder. Hun har en kandidatgrad i samfundsvidenskab, en diplomuddannelse i projektledelse og en tillægsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Annemarie Chloe Aabling har tidligere arbejdet som kommunikationskoordinator ved det tidligere Teko i Herning, der i dag er en del af Via University College.

Rasmus Borregaard Hall, 40 år, er ansat som konsulent i pædagogik og digital udvikling. Han er HD i finansiering og har læst pædagogik, didaktik og psykologi. Rasmus Borregaard Hald har tidligere arbejdet i blandet andet Salling Bank og realkreditinstituttet Nykredit.

Drytech

Specialentreprenørvirksomheden Drytech, der arbejder med udtørring af fugtige kældre ved hjælp af såkaldt elektro-osmose, har ændret i sin organisation.

Virksomheden har indgået et partnerskab med Poul Ørum, der er uddannet civilingeniør og har tidligere blandt andet været direktør og ansvarlig for ejendomsdivisionen i forsikringsmæglervirksomheden Willis.

Poul Ørum tilknyttes Drytech som seniorkonsulent og skal blandt andet være med til at drive Drytechs produktudvikling.

Peter Bülow, 59 år, er ansat som konsulent. Peter Bülow er oprindeligt uddannet inden for radiobranchen, hvor han arbejdede i 15 år. Siden har han arbejdet flere år inden for tele- og it-branchen med salg af tekniske løsninger. Et af Peter Bülows første projekter som konsulent hos Drytech bliver at udtørre og forbedre en kælder i en villa i Gentofte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.047