23948sdkhjf

Kuben Management vil vokse sig større

Rådgivningsvirksomheden investerer i vækstinitiativer og vil gerne både vokse organisk og gennem opkøb
Omsætningen er steget fra 107,9 mio. kroner i 2014 til 123,5 mio. kroner i 2015 hos rådgivervirksomheden Kuben Management A/S.

Mens toplinjen går frem, er bundlinjen stort set på niveau. I 2015 er der et overskud på 8,7 mio. kroner mod et plus på 8,8 mio. kroner i 2014.

”Vi synes, det er ganske pænt. Det lever op til det budget, vi havde lavet og faktisk lidt til”, siger Ulf Christensen, adm. direktør i Kuben Management.

Han forklarer, at virksomheden har oplevet en stigning i de projekter, hvor de har haft underrådgivere inde over, og at gennemfaktureringen her påvirker, at bundlinjen ikke er større.

2015 betegnes generelt som et status quo-år, hvor fokus har været på en række udviklings- og væksttiltag, forklarer direktøren. Virksomheden har blandt andet styrket sig på den juridiske rådgivning og har i dag seks jurister ansat.

”Tiltagene begynder vi at se resultaterne af i 2016”, siger han og fremhæver, at vækstinitiativerne fortsætter i 2016.

Flere vækstinitiativer i gang

”Forventningen til 2016 er en stigende omsætning og egenproduktion. Vores medarbejderantal er stort set ikke steget fra 2014 til 2015. Vi forventer en vækst i medarbejderantallet i 2016”, siger han og fortsætter:

”Resultatmæssigt forventer vi ikke noget, der er væsentligt bedre end sidste år. Vi kan muligvis se et lille fald, fordi vi sætter gang i yderligere vækstinitiativer”.

Han henviser blandt andet til, at Kuben Management har etableret bygherrerådgivning rettet mod store private bygherrer.

”Sådan et initiativ koster jo noget”, siger han.

Han fremhæver desuden, at virksomheden har en klar strategi om at opkøbe virksomheder inden for de segmenter, de arbejder i, og som kulturelt passer godt ind i virksomheden, men at der ingen specifikke forhandlinger er i gang på nuværende tidspunkt.

”Vi er ude at kigge os omkring og holder kaffemøder med forskellige”, siger han uden at ville konkretisere yderligere af hensyn til modparterne.

”Vi har en klar strategi frem mod 2020, som går på, at vi gerne vil være en større virksomhed, end vi er i dag”, siger han og fremhæver, at det giver mening, når man ser på de positive konjunkturer.

Urbanisering skaber blandt andet et behov for at bygge boliger i de større byer og situationen med flere ældre og flere, der bor alene, gør også, at kravene til boliger ændrer sig, fortæller han.

Markedet buldrer ikke frem, men der er noget at tage sig til, lyder det.

Virksomheden
Kuben Management A/S har kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Odense.
Virksomheden er et 100 procent ejet datterselskab under NRGi Rådgivning Holding A/S.


Kuben Management A/S
Mio. kroner
2014 2015
Nettoomsætning 107,9 123,5
Bruttoresultat 75,6 79,7
Resultat før skat 11,7 11,5
Årets resultat 8,8 8,7
Egenkapital 41,9 42,1
Ansatte 103 108

Regnskabet blev afsluttet den 31. december 2015
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189