23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med nyt fra Lauridsen Handel og Import, Deas, Krifa og Kompan
Lauridsen Handel og Import A/S

Klaus Irming Rasmussen, 43 år, er ansat som salgs- og projektleder hos kloak- og afløbskomponentvirksomheden Lauridsen Handel og Import A/S.

Klaus Irming Rasmussen er oprindeligt uddannet inden for vvs-branchen og har efterfølgende videreuddannet sig inden for akademisk ledelse, salg og udviklingsfremmende aktiviteter. Han kommer senest fra en stilling som erhvervsudviklingschef.

I sin nye stilling skal Klaus Irming Rasmussen samarbejde med arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører om projektorienterede opgaver med base på Lauridsen Handel og Imports kontor i Varde.

Deas

Ole Markussen, 49 år, er ansat som CFO, finansdirektør, hos ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Ole Markussen har en bred erfaring inden for økonomi og finansiering og skal bidrage til at styrke Deas’ samlede finansielle performance. Han kommer senest fra en stilling som CFO hos G4S Security Solutions A/S og Nomeco A/S.

Ansættelsen af Ole Markussen sker i forbindelse med, at Deas’ nuværende CFO, Bo Heide-Ottosen, får en ny rolle som executive director, hvor han fremover skal arbejde som aktiv bestyrelsesformand i Deas Property Asset Management A/S, der indeholder koncernens aktiviteter ejendomsadministration. Endvidere får Bo Heide-Ottosen ansvaret for selskabets OPP-aktiviteter.

Ole Markussen tiltræder sin nye stilling 1. august.

Krifa

Anders Kaaberbøl, markedschef i fagforeningen og a-kassen Krifa, fylder 50 år på mandag.

Han er oprindeligt bankuddannet og har arbejdet i Danske Bank som pensionsrådgiver.

I 1993 kom Anders Kaaberbøl til Krifa, hvor han har haft forskellige stillinger, heriblandt uddannelses- og udviklingskonsulent, projektleder og afdelingsleder. Igennem årene har han taget en HD i marketing og uddannet sig som diplomleder.

Kompan

Legepladsudstyrsproducenten Kompan har ansat nye medarbejdere.

Camilla Ørbæk Borre er ansat som master data manager. Hun er uddannet cand.merc. og kommer fra en stilling som konsulent hos it-virksomheden Agidon. Tidligere har hun arbejdet som finansiel analytiker hos telekommunikationsvirksomheden TDC og som regnskabschef og projekt manager hos tøjfirmaet ADD Mikkelsen.

Lars Rønholdt Iversen er ansat som production manager, design & visualisation. Lars Rønholdt Iversen har en baggrund inden for printindustrien og kommer senest fra en stilling som salgsdirektør hos facilities management-virksomheden Allianceplus.

Niels Henrik Egebjerg er ansat som it project manager. Han har en masteruddannelse i IT og organisation fra IT-Vest, et uddannelses- og forskningssamarbejde mellem Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet, samt en officersuddannelse og kommer senest fra en stilling som it developer hos plastvirksomheden Trioplast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125