23948sdkhjf

Specialister dyrker nicheområder

E & P Service udvikler medarbejderne til specialister og bygger viden ind i kunde-løsningerne
”Kampen om opgaverne i byggeriet er benhård. Især på de forholdsvis ukomplicerede opgaver som ikke kræver ret meget mere end en skruemaskine og en velassorteret kassebil. På den slags opgaver er der næsten udelukkende fokus på prisen. Frem for at konkurrere benhårdt på prisen på den slags opgaver har vi valgt at satse på at opkvalificere vores medarbejdere, så vi i stedet for ”blot” at sende en håndværker sender en specialist ud til kunden for at løse opgaverne.”

Det siger direktør Sven Mortensen, E&P Service i Glostrup, som Enemærke & Petersen oprettede i 2010 for at opdyrke facility management-området, herunder serviceaftaler/drift partnerskaber samt mindre entrepriseopgaver.

Sven Mortensen har kun siddet i direktør-stolen hos E&P Service siden 1. februar, men har været hos Enemærke & Petersen i knap 25 år, senest som juridisk direktør. Så det er en erfaren herre med et stort markedskendskab, der nu implementerer sine ideer blandt de godt 100 medarbejdere i E&P Service.

Specialiserede håndværkere

”Min opgave er blandt andet at hente nye kunder og skabe nye forretningsområder. Derfor er mit fokus at finde områder, hvor E&P Service kan specialisere sig og gøre en forskel.

Det handler i stor udstrækning om at kunne tilbyde kunderne effektive løsninger, som lever op til deres forventninger om både pris og kvalitet.

Med specialiserede håndværkere bygger vi viden og kompetencer ind i vores løsninger. Det er dét, der skal gøre forskellen på os og de andre aktører i markedet. At vi ud over almindelig bygningsvedligehold også tager nicheområder som for eksempel fugtsikring, rottesikring og miljøsanering alvorligt og har specialister til at løse opgaverne”, understreger Sven Mortensen.

Han lægger ikke skjul på, at det naturligvis også gælder om at have en effektiv organisation, og at begrebet servicekultur skal udfoldes fuldt ud blandt alle medarbejdere, så kundebetjeningen optimeres.

Bygningsudredning

Det seneste skud på stammen hos E&P Service er radonsikring. Sven Mortensen har haft antennerne ude og konstateret, at netop radonsikring i parcelhuse og andre bygninger er et potentielt vækstmarked.

”Derfor røg der hurtigt to mand af sted på kursus, så vi nu har to uddannede radonteknikere”, siger Sven Mortensen.

Moderselskabet, Enemærke & Petersen har i mange år arbejdet med at radonsikre alle former for nybyggeri, men netop når det gælder radonrenovering af eksisterende bygninger har der været et hul i markedet.

Produktionschef Peter Ring er en af de to radonteknikere, som nu står for radonundersøgelser og rådgivning om sikring af eksisterende bygninger med for højt radonindhold.

Og helt i tråd med den overordnede målsætning, så giver E&P Service radonsikring en ekstra dimension:

”Vores kunder spørger tit, hvad de har af muligheder. Vi kan foretage en radonmåling, men vores vurdering er, at en sådan måling ikke kan stå alene, da den ofte skaber flere spørgsmål end svar, hvis værdierne viser sig at være over de anbefalede mængder. Derfor tilbyder vi altid radonmålingerne suppleret med en bygningsudredning, da det giver kunden et statusbillede, men også en handleplan med forslag til konkrete tiltag”, forklarer Peter Ring.

”Dét, at vi nu uddanner radonteknikere, passer godt ind i vores skadeservicekoncept, hvor vi også tilbyder hjælp ved vandskader, affugtning, skimmelsanering og udbedring af forsikringsskader.

Og så stemmer det godt overens med vores ønske om at være en full-service håndværksvirksomhed, der kan tilbyde vores kunder lige præcis de løsninger, der passer til deres behov”, understreger Sven Mortensen.

Læs også: Efteruddannelse med fokus på radon
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.119